Pestiek! Melyik útvonalat válasszam? (olcsóság, gyorsaság a fő szempontok)?
A ZSKF-ról (Kelta utca, a honlap szerint) kéne vagy a Stadionokig, vagy az Örs vezér térig, esetleg a Keleti pu.-ig eljutnom.
Leírnátok részletesen hogy mivel, hogyan lenne érdemes mennem.
Megnézem BKV útvonatervet, de kíváncsi vagyok hátha ti tudtok jótanácsokkal szolgálni.
Nagyon nem ismerem Pestet és rettentően félek h eltévedek.:O
Tömegközlejedésben nem vagyok túl jó:S
Ha pl. Stadinokhoz megyek, akkor azt írja a BKV útvonalterv, hogy Ujmegyeri téri vonatállomáson kéne felszállni a 134-es buszra.
Akkor kb merre induljak a Kelta utcán h az Ujmegyeri vonatállomásra akarok eljutni?
És utána ez a busz (134) közvetlenül ott tesz le, ahol az 1-es villamos Árpád hídi megállója van?
köszi előre is!
Metrózni nem nagyon szeretnék, de persze ha nincs más megoldás, az is jó.:S
Csak minél kevesebb vonaljegyből megússzam:)
Hévvel elmész a Batthyány térig, ott felszállsz a 2-es metróra és leszállsz ott, ahol akarsz(Stadionok, Örs vezér tér, Keleti pu)
:)
A 34 busszal eljuthatsz a villemosig, igen. De szerintem az nagyon sokáig tart és onnan még villamosoznod kell.
A legokosabb, ha begyalogolsz a hévhez, ez kb. 10-15 perc. Délnyugat felé tarts :D Elmagyarázni nem nagyon lehet így, mivel az egy lakótelep. Ha a Kelta utcáról a Jós utcára jutsz, akkor fordulj balra, ha a Szilke utcára, akkor jobbra (ezek párhuzamosak, a parkoló egyik és másik oldalán vannak), menj ki egyenesen a Madzsar József utcára, közben ki kell kerülni két házat, de ezen ne problémázz, aztán kanyarodj balra és menj addig ezen a hülye nevű utcán, amíg meg nem látod jobb oldalon a hévet. Akkor már előtted lesz az aluljáró lépcsője és onnan már megtalálod. A hévvel menj be a Batthyány térre, onnan metróval, az mindenhol megáll, ami neked jó. Ez két jegy lesz.
Persze lehet menni busszal is, csak akkor számolj egy órás utazás helyett legalább kettőt..
nagyon köszi a részletes leírást!!
így már tutira menni fog!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!