Ha kapnál 2millát, milyen kocsit vennél a következő szempontok alapján? (többi lent)
Ez a kérdés csak érdekel engem hogy ki milyen autót venne.
Nos a szempontok a következőek:
-jól fogyasszon(aránylag)
-2millió ft-t kapnál a kezedbe és abbol vehetnél autót.
-És hosszú távú utazásokon miegbizható legyen,tehát nekeljen félned hogy szétesik vagy mittudjam én,tehát elmerjél vele menni egy pl.:700 km-re lévő városba,meg vissza.
Légyszi nehüjézeztek le,nem értek az autókhoz,csak kiváncsiságbol tettem fel ezt a kérdést,nem muszály válaszolni rá.
Volvo S40
Mitsubishi Lancer
Honda Accord
Jah azt leirnátok hogy kb.mennyit fogyasztanak?
Bocsi,és köszönöm.
HA nemtudjátok a fogyasztását akkor azt irjátok le.
Nagyon szépen köszönöm.
BMW E46 320D
Tudomásom szerint 6-7 liter körül eszik.
1. toyota celica (épp tervezem a vásárlást) 8-15 l (lábfüggő)
2. toyota corolla 5-6-8 l megint lábfüggő
Jővő hónapra kiderül, hogy melyiket választom:)
Köszönöm a válaszotokat.
Sok sikert a választáshoz.:)
Nekünk is toyotánk van Liftback....Jól fogyaszt csak régi az a baj.
A hosszú távolságokra leginkább a német elit márkák alkalmasak.BMW,Mercedes,Audi.Ezeket az autókat direkt erre a célra tervezték.Illetve a nagy traszamerikai autók is erre születtek.Igaz utóbbi a nagy motor miatt nem gazdaságos a hazai és európai utakra.
A Volvo szinte összes típusa nagyon megbízható,hosszú utazásokra tervezett autó.Aztán Mazda 6,VW Passat ami hirtelen eszembe jut.
Ezek durván egy kaptafára épülnek,szóval a fenntartás és a fogyasztás is hasonlóan alakul.Talán még a vételáruk is.Ennyi pénzből egy 8-10 éves autót nézegetnék az említett márkákból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!