Buszvezetők válaszaira lennék kíváncsi. (? )
Regényt írok, és az egyik főszereplő egy buszvezető lenne. Az életét és a munkáját is részletesen szeretném bemutatni, azonban eléggé hiányosak az ismereteim. Remélem, tudtok, és fogtok is válaszolni az alábbi kérdéseimre :)
A kérdések között böngészve már megtudtam, hogy kb. mennyi a kereset, és milyen végzettség szükséges a munkához. Azonban engem részletek is érdekelnének, és azon gondolkodtam, hogy:
1) Állandó a munkaidő?
Úgy értem: hétfőn is pl. 7-től délután 3-ig, és kedden is, meg szerdán, stb. Vagy esetleg hétfőn délelőtt, kedden délután, stb., következő héten megint így...
Ha egyik sem, írjátok le kérlek, hogyan működik!
2)Ugyanazt a járművet vezetitek minden nap, vagy ez teljesen változó?
Egyelőre ennyi kérdésem van, de ha lesz még, akkor ugyanide kiírom :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
11.55: igen lehet már utaztál vele, akkor lehet már engem is láttál:)
15.39esnek:
nem buszt nem nagyon ellenöriznek.
ha gyorhajtás miatt lefotoznak egy buszt akkor a csekket a volánbusznak küldik, és majd a cég behajtja a söförön.
a bkv-nak szigoruan 50-el mehet csak! mindenhol(pl a 204es ezért megy lassan a megyeri hídon mert nem mehet 50nél többel) elvileg ha időben elindul a söför a végállomásról betartva a sebbeséget nem lesz elöbb, v késöbb ha esetleg forgalmi dugo miatt van a késés akkor sincs értelme hajszolni a buszt. szóval párom betartja a sebbeséget, mert 10perc feletti késést ugyse tudsz behozni.
háát a szükség nagyúr ez tény. szerencsére ritkán fordul elő ilyen, akkor vagy késve indul a járat, vagy siett befelé a végállomásra. vagy ha nagy a baj azért van a forgalmista hogy megoldja a járatokat. de hallottam olyan sztorit is hogy a söför beállt az egyik megállóba és berohant a kocsmába:D. hát ez van.
na üdv mindenkinek.
Tubarózsa!
Igen, könnyen elképzelhető:) Mondjuk én a vácival, horányival és Dk. lakótelepivel szoktam utazni:) Most hirtelen két sofőr ugrik be, akinél valaha is láttam, hogy ott állt mellette egy nő:) Nem akarok nagyon belemenni, de az egyik egy alacsony 40-50körüli a másik pedig egy félig kopaszodó, de fiatalabb sofőr. Gondolom egyik se a párod:D
hát párom nem alacsony. :) (nem azt mondom h 2méteres:D) átlagos. (kb 180cm) a kor majdnem stimmel;) 40-50közt van.
horányba szoktunk menni.nyáron mindig megyünk fagyizni ha van idönk rá:D vác meg ltp már ritkábban van.
Tubarózsa!
Elfelejtettem figyelni a kérdést. Hát így akkor nem nagyon tudom, hogy ki lehet:) De biztos, hogy láttam már és utaztam is vele:) Privátban írtam 2kérdést. Köszönöm, ha válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!