Sofőrök! Kamionosok és buszvezetők stb.! Egy nagy géppel mennyire nehéz manőverezni az úton? Állandóan, szinte görcsösen oda kell figyelni, hogy a széles gépet az úton tartsd?
Figyelt kérdés
Vagy azért meg lehet szokni? Nem nagyon stresszes, kimerítő? Külső visszapillantó tükrökre, ágakra mennyire kell figyelni, hogy meg ne sérüljön?2009. okt. 31. 16:34
2/5 anonim válasza:
én most tanulok buszt vezetni, városban nem rossz, de kint elég nehéz elférni, ha szembe jön egy kamion...
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg egyszerőbb mint egy autót. Mondom ezt azért,mert nagytestű járműveket vezetek-vezettem már b-c-d-e- jpgsival.Ha már megszoktad a jármű sajáttosságait,akkor nem is figyelsz oda rá.Max amikor ki kell neccezni a helyet,de olyankor meg autóval is figyelni kell.Legalábbis mikor busz vagy kamion után átültem a kocsimba,az sokkal rosszabb volt vezetésélményileg mint a nagytestű járművek.
4/5 anonim válasza:
Én kamionos vagyok. Simán meg lehet szokni. Csak tudni kell hogy kb hol van a széle az autónak ezért kell többször a tükörbe nézni
5/5 anonim válasza:
Kamionoknál ha keskeny az út és egy másik kamion jön veled szembe akkor figyelni kell a tükörre. Ha húzol magad után valamit akkor arra kell figyelni h pl előzés közbe ne akadjon be senki ott mögötted meg korlátok se amikor jössz le a mérlegről de az bányába van. Nem csak nézni kell hanem látni is. Én hamar megszoktam. buszt még nem vezettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!