Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Örültök, hogy hamarosan már...

Örültök, hogy hamarosan már nem kell a vonaton a dohányfüstben fuldokolni?

Figyelt kérdés

... csak remélem a nyámnyila ellenőrök betartatják a szabályt!

Első jó pont Orbánnak, lehet nem is lesz több.

2011. máj. 5. 13:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is legyen külön hely a dohányosoknak és kész (IC-ken meg oldja meg a MÁV, hogy legyen a vonat végeken. Ezt máshol leírtam, de hát, ott valamelyik nagyokos engem mert leoltani, hogy arra a pár percre miért nem bírom ki - könnyen beszél, akinek nincs vele problémája, de lehet, hogy MÁV-os az illető és nehogy az utasnak legyen igaza, mert minek).

Mióta tiltás van, egyre rosszabb a helyzet, a kalauzok nem mernek rá szólni (vagy rá sem hederítenek, mert a jó barátjának csak megengedi), utas - utas között meg nem igazán működik (aki értelmes, az úgyis felfogja, aki meg nem, annak úgyis mindegy, mert beszólásnak véli ha rászólnak).

2011. máj. 6. 17:31
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is legyen külön dohányzó kocsi, aki meg nem akar dohányozni/füstöt szívni, ne üljön be oda! Ennyi az egész...Én is rengeteget vonatoztam annó, és sosem volt füst a dohányzókocsin kívül, de még nagyon ott sem, mert van egy ablak, amit le lehet húzni... ;)
2011. máj. 14. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!