Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Örültök, hogy hamarosan már...

Örültök, hogy hamarosan már nem kell a vonaton a dohányfüstben fuldokolni?

Figyelt kérdés

... csak remélem a nyámnyila ellenőrök betartatják a szabályt!

Első jó pont Orbánnak, lehet nem is lesz több.

2011. máj. 5. 13:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez nyilván megoldás. Nem ám az, hogy egy órát kibírtok cigi nélkül. Vagy ha annyira kell, nem a heringparty kellős közepén gyújtotok rá.
2011. máj. 5. 14:20
 12/22 anonim válasza:
bocsánat. én válaszoltam arra bizonyos kérdésre, nem az, akinek címezted. ne haragudj. de én nem mondtam hogy ott gyújtok rá... de jó megoldás a szabadtéri, nem? :)
2011. máj. 5. 14:25
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát nem éppen. Mert hiába megyek én szabadtérre, ha a koncert, ami érdekel nem ott van.
2011. máj. 5. 14:29
 14/22 anonim válasza:
akkor bocsánat. de ez nem is a dohányzásról szól, hanem az elcseszett társadalomról, a bunkó, önző emberekről. és dohányzók meg nemdohányzók között is sokan vannak. ennyi
2011. máj. 5. 14:36
 15/22 anonim ***** válasza:
Ebben egyetértünk.
2011. máj. 5. 14:40
 16/22 anonim ***** válasza:

A dohányos drogos. Eszerint is működnek, és én is így állok hozzájuk.

Tisztelet a kivételnek, de ők már elmúltak 40 évesek és kihalófélben vannak.

Tisztában vagy te vele, hogy milyen szavakat hordasz itt össze?

Drog? tudod mit jelent? Minden olyan dolog drog ami függőséget okoz. Kávé, tea, kóla, energiaital, csokoládé, lehet akármi stb.., és igen a cigi is az. Azt pedig nem hinném, hogy a fentiek közül egyiket sem fogyasztod rendszeresen. És mivel igen, te is egy drogos vagy.

Van különbség ember és ember között így van különbség dohányos és dohányos között is. Sajnálom, hogy te ezt a különbséget nem veszed észre.

A kihalófeles dolgot meg inkább no comment.

2011. máj. 5. 16:28
 17/22 anonim ***** válasza:
Majd az lesz itt is mint ausztriában. A dohányos az állomáson leugrik a vonatról eészívja amit tud majd visszaugrik. Közben lefelé mindenki elsodor. Engem a RailJetről lökött majdnem le bőröndöstűl a hogy rágyújthasson Salzburgban
2011. máj. 5. 20:01
 18/22 anonim ***** válasza:
81%
A dohányzó kocsi - rohadt logikusan - szinte soha nem a vége vagy az eleje volt a vonatnak, hanem valahol középen, hogy ülőhelyet keresve szépen át kelljen menni rajta. Nem értem, hogy miért nem lehet kibírni azt a 3-4 órát bagó nélkül. És igenis, nekem ne kelljen tüdőrákban megdöglenem, meg fulladoznom az asztmám miatt, mert egyesek nem bírják megtartóztatni magukat. A buszon se lehet dohányozni, a vonaton se lehessen (nem is utazom vonattal, ha tehetem, pont az ilyen patkány dohányosok miatt, a buszon kulturáltabb az utazóközönség). És igenis, legyen több joga annak, aki védi az egészségét, mint annak, aki bagózik, legalábbis ebben az esetben mindenképpen. Csak majd tényleg nem lehet wc-re menni, ha nem lesz dohányzó vagon, bár eddig sem volt érdemes, amilyen tisztaság van ott. Még hogy dohányos szubkultúra. Önzőség nemdohányzók közt dohányozni, és ha én kifizettem a jegyem, akkor elvárom, hogy ne kelljen más szokásai miatt szenvednem. Gondoljatok bele. Ha nekem az lenne a szokásom, hogy előveszem a fa*szom a vonat közepén, akkor tűrni kellene, mert én megtestesítem az exhibicionista szubkultúrát? Ugye, hogy levágnátok a vonatról? Pedig - tegyük fel, hogy csak néznetek kell - fizikailag nem okozok problémát, max. lelkileg.
2011. máj. 6. 14:25
 19/22 anonim ***** válasza:
a dohányzó kocsit nagyon utáltam, mert régen 2 db 2. osztályú kocsi esetén a kocsik 30%-a volt büdösbagós, de a csak dohányzó kocsi bevezetése után (két 2. osztályú kocsis vonatnál) a 2. osztályú helyek 50%-a lett bagós, így jól megszívták a nemdohányzók. :(
2011. máj. 6. 16:37
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha rajtam múlna, a következő feliratot írnám ki a vonatokra:

A MÁV Start ZRt feladata, hogy az utasokat egyik hegyről a másikba szállítsa. A MÁV Start Zrt-nek nem feladata a nikotinfügők szenvedélyének a kiéléshez teret nyújtson. Aki 3 órát nem bír ki rágyújtás nélkül, az súlyos nikotinfüggő, és keresse fel a háziorvosát, vagy a területileg illetékes SZTK-t!

2011. máj. 6. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!