Ha az egyik szinkronúszó fuldokolni kezd, akkor mit tesz a többi?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 22:44
1/12 anonim válasza:
Azonnal kimentik a társukat.
Ezt a választ vártad?
Vagy inkább ezt?
Végignézik, és jót röhögnek rajta.
2/12 A kérdező kommentje:
humor + szinkron :D
2010. ápr. 5. 22:50
4/12 anonim válasza:
többi utánozza:D elcseszettek lehettek ha ezen még megsem mosolyogtok:(
5/12 anonim válasza:
szerintem a többi leszinkronizálja
6/12 anonim válasza:
SZINKRONÚSZÓ VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez egy baromira hülye kérdés!!!!!! el sem tudom képzelni, h erre hogy nem jönnek rá az emberek... ez tejesen képtelenség h egy szinkronos megfulladjon, én már csak tudom... több percig kibirjuk levegö nélkül, sokkal több ideig mint egy átlag ember. szoval eleve nincs olyan helyzet amikor egy szinkronuszo megfullad.
7/12 anonim válasza:
Ne pattogj már ez csak egy poén. gyökér.
8/12 anonim válasza:
nem pattogok te kis p*cs csak már unom h mindenki ezzel "poénkodik". semi vices nincs benne (eleve tudtam h ez csak egy vicc de amikor megtudják h szinkronuszok akor mindenki ezt kérdezgeti)...
9/12 anonim válasza:
04-20 19:34
"nem pattogok te kis p*cs"
Te aztán biztos már nagylány lehetsz...vagy nagyfiú! :D
10/12 anonim válasza:
13 vagyok szállj le rólam... ha érdeklődnél megedződtem 2 bátyám mellett :D (19,5 és 17)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!