Láttál már élőben szinkronúszó csapatot?
Nem.
Egyszer usziban talán valami edzés volt a medence másik felében szinkronúszóknak, de már nem emlékszem. Ennyi.
De szívesen megnéznék ilyet élőben egyszer.
Strandon szoktam látni hasonlót, ügyes leányzók a medencében úgy fejreállnak a víz alatt, mint annak a rendje, lábukat meg ügyesen kinyújtják a víz felett. Gyönyörű látvány. :) Ezt is el tudnám nézegetni a végtelenségig. (Lányok, ha valaki tud ilyet, szólhatna, szívesen elnézegetném gyönyörű mutatványait valamelyik strandon. XD )
Amúgy csapartra gondolsz direkt, szólóra nem?
Előző voltam. Ügyes vagy akkor, gratulálok! Nehéz sport lehet, de nagyon látványos. Szerepeltél akkor már tévében is valamelyik csapatban?
Szívesen megnézném élőben egyszer amiket a vízben csinálsz, akárki vagy. :)
Írhatnál privit, szívesen beszélgetnék bennfentessel erről a sportról. Nem felszedni akarlak, ne érts félre. XD
Első voltam.
De erre nincs is sok lehetőség, ugye?
Fura, nem tom kik szoktak ilyet élőben nézni. Nekem nagyon tetszik de meg nem fordult a fejemben h élőben is megnézzek ilyet egyszer. Aki ilyenre elmegy, nagy megszállott lehet v nem tom. vagy versenyző ismerőse, barátja főleg. jól gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!