A BKV-nak elment a maradék esze is? Amit mostanában csinálnak a 7-es buszcsaláddal.
Eddig kiszámítható, egységes járműpark volt a 7E/173E vonalon, most nem. Ez itt a baj. A két típus között pedig nem csak annyi a különbség, hogy hol lehet babakocsit szállítani... A piros buszokat FELÚJÍTOTTÁK az Ikarusban, a kékeket nem (a felújított, de visszafestett busz ebből a szempontból pirosnak számít :D). A felújítottban olyan ülések vannak, mint a 400-as szériában, ami kényelmesebb, mint az eredeti. Kevesebb ülés van benne, ezért tágasabb, nagyobb a lábtér. Hangos- és vizuális utastájékoztatás van rajtuk. Jobban gyorsulnak, és nagyobb a végsebességük.
Ezeket direkt a gyorsjáratra újították fel, ezért itt kéne használni. Nem a külső színe dönti el (például van olyan, amit felújítottak [piros lett], de nemrég visszafestették kékre. Ezek ugyan kékek, de az utastér mégis jobb, és ezek is gyorsjáratra valók [mivel ugyanaz a busz, csak más színben])
Mennyi BKV-s van itt, akik megmagyarázzák, hogy ez így pont jó, és ebben nincs hiba.
De, ebben van hiba, rohadt szánalmasan néz ki, hogy a piros buszok (amiket MINDENKI a 7E-173E-ről ismer) szaladgálnak mindenfelé, a 7E-173E meg tele van kék buszokkal. Ha mind kék lenne, nem lenne semmi baj, de így hülyeség ezt csinálni.
Ha jól tudom akkor a sima 7-esen régebben (kb. 2005-ben) csak volvo-k jártak. Később visszakerült néhány 435-ös is és így a volvo-al jártak vegyesen. Ma pedig már 280, 435, és volvo jár vegyesen. Ez olyan gáz!!! Szétszórják a volvokat különbőző vonalakra! Az a baj hogy egy adott vonalon nem egységesen járnak a buszok. PL. a 7-esre csak volvo-t tennék, a 173-asra meg csak IK435-öst.
Jah és ami nagyon felnyomta a vércukromat:--> Kb. egy hete történt az eset amikor utaztam a 7-es buszon és a Kletinél a vezető bemondta a mikrofonba hogy: "Végállomás! Kérem sziveskedjenek leszálni!"
Többen megkérdezték tőle hogy mi történt. Talán elromlott a busz? (ez nem is lenne egy szokatlan dolog)
A sofőr annyit mondott hogy a diszpécser utasítására át kell állnia a 30-as járatra mert ott már 2 busz is kimaradt.
EZ MILYEN MÁ???? Ilyet lehet? :@ Siettem volna és baromira elkéstem onnan ahová oda kellett volna érenem! :V
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!