Van joga ehez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Nahát akkor vágjunk bele.:D
Bács-Kiskun megyében élek.Falusi vagyok és a közeli városba járok be busszal.Van reggelente egy busz amivel év eleje óta járok,mert tök jó,eltudom érni a leghamarabb induló helyi járatos buszt és nincs rajta tömeg.Az a gond,hogy itt van a Kunság Volán,de ez a busz Körös Volános.Itt jön a bibi,mivel van egy eléggé paraszt sofőr,akire az elmúlt időben rájött a tahóság és amikor ő van,nem enged fel(a többi mind felenged),mivel nekem Kunság Volános bérletem van.Azonban ő egy Kunság Volános útvonalon halad át.Na szóval fel kéne,hogy engedjen?
Utolsónak köszi a választ.:)
utolsó előttinek.értelmezd a kérdést és amit még utána komiba írtam.amelyik útvonalon járnak a körös volánosok,azokon simán felengednek,de amiknek a közelükbesem mennek,csak arranem.
Hát elméletileg a bérlet az útvonalra szól.Tehát elméletben el kellene vinnie az adott útvonalon a másik volán társaságnak is.Én annak idején Kunság bérlettel használtam a Bács volán járatait is,aztán pedig Bács volános bérlettel a Tisza volán járatait.Néha a Tisza volán bérletével a Bács volán járatait.Attól függ,hogy éppen melyik buszon vettem meg a havi bérletet.Ugyanis úgy nézett ki,hogy odafelé Tisza volán volt,visszafelé Bács.Remélem értitek amit mondani akarok,mert én nem nagyon. :)
Nekem ebből soha nem volt problémám.Amúgy nagyon egyszerű.Ha a tapló fosőr van a buszon,akkor kérsz egy diák jegyet az igazolványod felmutatásával.Akkor nem szólhat egy szót se.Az nem is olyan drága és mindenki jól jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!