Közterület felügyelő viselkedhet úgy mint egy ellenőr?
Figyelt kérdés
Megtörténhet az hogy utazok a buszon, látok az ablakból egy embert, az felszáll és előrántja közterület felügyelős karszalagját és elkezdi az embereket ellenőrizgetni? Mert én amikor láttam 1-2 ilyen alakot (kb 6 év alatt ha láttam ötöt...) akkor kabátjuk volt meg egyenruha. Csinálhat ilyet? Ha igen akkor Ezek nem túlságosan büntetésen alapuló módszerek?2011. febr. 3. 12:52
41/50 A kérdező kommentje:
Nem magyarországon lennénk még talán komolyan venném. De milyen ember az amelyik nem a saját véleményét tartja elsőrendűnek?
2011. febr. 4. 20:44
42/50 anonim válasza:
Mégis milyen konkrétumokat vársz? Mert az itteni megnyilvánulásaid alapján biztos nem fog senki rádírni,hogy "hé',te szimpatikus fiatalember,gyere hozzám dolgozni!" Nem foghatjuk meg a "kiskezed", hogy elmenjünk veled munkát keresni. Amúgy jószándékúan meg is jegyezném, hogy ha hozzám a jelentkezö családtagja,párja hozza be az önéletrajzot,már eleve bukta az ügyet. Különben nem tudom nekem szántad e azt a részt,de én speciel tanultam gazaságot. :D Hülyézhetsz itt, meg hasonlók,de szerintem nem a véletlen müve,hogy mióta elkezdtem dolgozni,azóta mindösszesen 1hónapot voltam munkanélküli.
43/50 A kérdező kommentje:
Másrészt 10%-a a válaszolóknak válaszolt a kérdésre, vagy még annyi sem. Mindenki velem kezdett el kötekedni... Erre nem tudom mit kellene lépni, de SOSEM fogok a birkák sorába állni. A begyöpösödöttség ellen küzdeni kell, nem beletörődni.
2011. febr. 4. 20:50
44/50 A kérdező kommentje:
Azt sem értem hogy a legintelligensebbek miért állnak le egy magamfajta rendkívül "primitív" emberrel vitázni...
Nem tudom ki a franc vagy 20:49... nem ismerlek de valahogy nem is érdekelsz. Örülj a csodás munkádnak. Gratulálok hozzá. Sok sikert. Keress sok pénzt. meg ilyenek. OMG! -.-
2011. febr. 4. 20:55
45/50 anonim válasza:
Hát, próbáljon neked segíteni a hóhér. Egy megkeseredett, negatív, kellemetlen alak vagy. By
46/50 A kérdező kommentje:
Akkor a témát lezártnak tekinthetjük. Vérbeli magyarok vagytok :D
2011. febr. 4. 22:23
47/50 anonim válasza:
Hmm. Elgondolkodtató. Ide írt mondjuk 10 ember. 10 ember nem ért egyet veled, de mi vagyunk a rosszak a vérbeli magyarok. Aha.
Szerintem meg te vagy a vérbeli magyar, igazi egoista kihaénnem beképzelt idióta... Csak a negyed energiát fordítanád munkakeresésre nem kellene a BKV-t szidnod mert lenne fizetésed amiből megvedd a bérletet.
Vagy akkor is lenne kifogásod?
48/50 anonim válasza:
" mert balf*sz mint én. " Pontosan írtad le magad öcsém :D LOL 16:05-ös hsz-ed alapján akár még normális is lehetnél de az összes többivel rácáfolsz XD
49/50 A kérdező kommentje:
megvan a munkám segarcok. És céges autóval járhatok. Nah most ki a segfej?...
2011. febr. 14. 01:04
50/50 anonim válasza:
Amíg ki nem rúgnak az első héten vagy legkésőbb a 3. hónapban a próbaidő végén :-) Segggggarc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!