Közterület felügyelő viselkedhet úgy mint egy ellenőr?
Ahh.. na figyelj, azért kezdtem már el, ezt a tőlem szokatlan szívózást, mert leidiótáztál a normális válaszom után....
Milyen végzettséged van és milyen nemű vagy? Menj be a munkanügyi központba, ők szoktak ingyenes okj-s tanfolyamokat indítani. Lesz egy szakmád, valamennyi pénzt is fizetnek naponta és még utazási támogatást is kapsz. ( anno 10%-os jegyet vehettem)
Nos. A pályakezdők alkalmazását Start kártyával motiválja az állam és ennyi elég is.
Ha már 80 helyről nem kaptál pozitív választ, akkor esetleg el kéne gondolkodnod, hogy mit csinálsz rosszul. Én is követtem már el hibákat. Az egyik hiba az, ha a rendszert vagy a körülményeket szidod. Az, hogy ilyen kevesen dolgoznak, annyit jelent, hogy minden állásra sok a jelentkező és a dolgozók nagyon megdolgoznak minden fillérért. A felvételi tehát verseny, amiben neked kell a legjobbnak lenned. Ha túl nagy elvárásaid vannak, akkor a cég találni fog olyat, akinek a kevesebb is elég. Ha túl nagy a szád, találni fognak olyat, akit vár otthon pár éhes száj, így nem engedheti meg magának, hogy elveszítse a munkáját, tehát mindent meg lehet vele tenni.
Igazat adok annak is, aki szerint "Munkanélküli pedig csak az az ember, aki nem akar dolgozni." Munkát keresni lelkesen és elszántan kell. Nem úgy, hogy kell a pénz, hanem úgy, mintha a munka kéne, remélem érted.
Az előző válaszoló adott neked egy jó tippet bérlet ügyben is. Szerintem is érdemes megfogadnod. Nem a BKV a hibás és nem is az állam abban, hogy te nem találsz munkát. Abban talán felelőssé tehetőek a kormányok, hogy mekkora a foglalkoztatottság, de amíg vannak meghirdetve állások, addig főként rajtad múlik, hogy te átmész-e a szűrőiken és téged vesznek-e fel. Sok sikert!
Teljesen hülyeségeket kérdezel azért büntet a bkv mert sokan blicelnek mint te ezt a pénzt vissza kell szerezni nagyon helyes amit csinálnak ezt mondja mindenki más is persze te ezt ugy sem tudod felfogni. Tudod én is munkanélküli vagyok persze ettől még nem utazok én sem ingyen semmin.
Mondjuk tényleg elég gáz lehetel ha Pesten nem találsz munkát magamat még meg is értem keleten egy kis faluban lakok Debrecentől 60km-re itt valóban semmi munka de Pesten van egy rakás ha én megtehetném biztos cserélnék veled!
Úgy bírom az internetes társadalmat... Mindenki okosabb a másiknál. Mindenki tudja a frankót, mit hogyan kellene csinálni.... Legnagyobb gazdasági szakértőkkel vitázok valószínűleg... XD De természetesen senki nem ír semmilyen konkrétumot csak mint a parlamentben, szépen, nagy körvonalakban, kitérve a konkrét válaszadástól kapok egy nagy mellébeszélést...
Mosolyogva olvasom ezt a sok fellengzős, sztereotip dumát de még mindig nem kaptam privát levelet.
A többi 600.000 álláskereső is azért nem talál munkát mert balf*sz mint én. De ez a 600.000 ember, mind faluvégi reménytelen sorsú kisember. Bezzeg pesten egy munkanélküli nincsen... XD
(a meghirdetett állások 95%-a kamuhirdetés...)
Ne haragudj, de ez a sok XD megmutatja a szellemi színvonaladat.
Illetve az is, hogy nem vagy képes felfogni: A BKV azért pótdíjaz, mert a blicceléseddel meglopod. És próbálja behajtani rajtad ezt a rengeteg kiesést.
Nem kell a duma arról, hogy miért nincs kalauz miért nincs ez miért nincs az.
Ha kalauz lenne a buszon akkor is azért sírna a szád mert jegyet kell venni. Hidd el ha megveszed a jegyet le fogod sz.rni, hogy most felszáll-e az ellenőr vagy sem.
Más szemében a szálkát meglátod, de a magadéban a gerendát sem. Én sem adnék neked munkát. Azért nem, ahogy viselkedsz és hozzáállsz az egészhez. Még WC pucolást sem bíznék rád, akkor se, ha ingyen vállalnád, mert félnék, hogy kilopod a WC-csészét is.
Az, hogy x-százezer ember nem talál munkát, az nem a te problémád. Én is találtam munkát, amikor akartam, pedig akkor még rosszabb állapotok uralkodtak. Most nemrég egy ismerősöm is 2 hét alatt talált munkát. Nem sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!