Közterület felügyelő viselkedhet úgy mint egy ellenőr?
Sohasem loptál?
Minden alkalommal lopsz amikor nem veszel jegyet a BKV-n.
"Dacból" mondod te.
Inkább azért mert zsidóskodsz.
Fikázod a BKV szolgáltatását mégis igénybe veszed. Csak ingyen.
Ingyenélő munkanélküli osztja az észt, mindenre van kifogás és magyarázat mit mikor miért nem...
Biztos igazad van 14:47. Milliárdokat hordtam ki a cégtől különböző végkielégítések formájában. Az én hibám minden. Megyek is feladom magamat a rendőrségen. XD
Halálbüntetés alap. De legalább mártírként halok. X)
Kedves Péter!
Tényleg nem fogom megmondani a nevem, de tisztelem, hogy te megtetted. Gondolom, hogy elég tiszta a lelkiismereted és elég erős vagy ahhoz, hogy vállald ennek az esetleges következményeit.
A BKV működésébe én beleszólni nem tudok, de nem tartom etikátlannak, hogy az utaztatásért pénzt kérnek, hiszen ki kell fizetni a sofőröket, a benzint, a buszokat, stb. Azt sem tartanám etikusnak, ha az állam fizetné ezt a munkanélkülieknek, mivel a BKV csak Budapesten és környékén működik és az ország más részein élők adójából nem lehet a budapestiekkel így kivételezni. Azokkal szemben is etikátlan lenne egy ilyen rendszer bevezetése, akiknek a környékén semmiféle tömegközlekedés sincs.
A BKV-val amúgy sok baj van, ez szinte már közhelyes, de a problémákat nem oldja meg az, ha bliccelsz vagy ha én bliccelek.
Talán emelné a színvonalat, ha minden buszon lenne kalauz, de ha ez azzal járna, hogy emelik az árakat, az sokaknak okozna nehézséget. "Közösségi közlekedés" - ez egy szép álom. Rengeteg hajléktalan fagyna halálra, ha nem tudnának a buszon melegedni. Ez tehát drasztikus változtatás lenne és komoly új problémákat vetne fel.
Nem tudok munkát adni minden munkanélkülinek sem. Olyan kort élünk, amikor a munkáért versenyezni kell és a legkevésbé ügyesek nem kapnak. Próbálunk nekik segíteni, ki jó tanácsokkal, a munkaügyi kp. esetleges átképzéssel, azzal, hogy ingyen szerezhessenek diplomát. Aki mindezekkel nem él, arról joggal feltételezem, hogy igazából soha esze ágában sem volt, hogy ő dolgozni akarna, illetve tisztességes munkával pénzt keresni.
Ha nem a világot akarod megváltani, hanem saját személyes problémáid megoldásához keresel segítséget, akkor szívesen segítek. A világot körülötted nem tudom megváltoztatni.
Üdv.
EZT KOMOLYAN MONDOM: VÁROM AZ ÁLLÁSAJÁNLATOKAT!!!!
Képzeld, bementem a Postára, leadtam az önéletrajzomat, és ennyi. Másnap felvettek. De remélem, hogy a munkanélküli pénzt azt fel tudod venni. Abból meg telik bérletre. A villany sincs ingyen. Nem küldözgetni kell, hanem bemenni, és ennyi. Ez a titka az egésznek.
Kedves 15:37!
Köszönöm az első értelmes, higgadt üzenetet.
Sok következménnyel nem számoltam nevem kiadásával hiszen nincs mitől félnem. Életemben nem ártottam senkinek, sem akarattal és reményeim szerint akaratlanul sem. Főleg nem kering bennem rosszindulat és eredendő gonoszság. Ezért sem félek hogy bármi történne. Aki ártani akarna, illetve tudna az már rég megtette volna akár tudja akár nem a nevemet. Aki meg csak pattog az úgyse fog tenni, Mert a tettek és a kimondott szavak sosem lesznek egyenértékűek.
Egyszerűen azért bliccelek mert szegény vagyok. Nincs pénzem, a munkanélküli kp. nem segít semmit. Internet zsúfolva van kamuhirdetéssel amik csak amiatt vannak fent hogy legálisnak tűnjön az hogy felvették nem tudom kinek nem tudom milyen rokonát, ismerősét, stb. és általában amikor a hirdetés kikerül már az állást betöltötték.
Aki ismer, tudja milyen vagyok. Különböző oldalakon lehet olvasni jellemábrát olyan emberektől rólam, akik tudják milyen a személyiségem. Magamat nem is akarom leírni mert nem hogy az embereket nem ismerem, még magamon sem igazodok ki eléggé. És ezt elég nehéz akárkinek elismernie.
Tudom hogy verseny az álláskeresés. Azt is tudom hogy csak az nyer ezeken a versenyeken aki tudja hogyan kell csalni. Mert addig amíg az számít ki ismer kit, addig nem beszélhetünk versenyről vagy legalábbis egyenlő esélyekről mert így bunda az egész.
Végigjártam az utat amit eddig lehetett és nem sok lehetőséggel szolgált. Ha viszont a segítséged mlm típusú munkát vagy egyéb jópofa burkolt átverést jelent abból nem kérek mert ismerem. Egyéb segítség jöhet privátban.
Azt is tudom hogy csak az nyer ezeken a versenyeken aki tudja hogyan kell csalni. Mert addig amíg az számít ki ismer kit, addig nem beszélhetünk versenyről vagy legalábbis egyenlő esélyekről mert így bunda az egész.
Nem csaltam, és dolgozom. Akarni kell, nem szórakozni. Bemész egy bevásárlóközpontba, csomó helyre kell ember. Megcsinálsz egy vagyonőri vizsgát, el tudsz menni dolgozni.
Az ingyenutazásodra pedig annyit, hogy te sem örülnél neki, ha valaki használja mondjuk a telefonodat, és nem fizeti a számlát. Ha nincs pénz bérletre, lehet menni bringával, vagy gyalog. Van valami, amit te igénybe veszel, és azért fizetned kell. Nem lehet érte fizetni, hanem KELL. Ha nem tudod kifizetni, nem kell igénybevenni.
Ne haragudj kérdező de ennyire nem lehetsz fa.szkalap.
Kiírsz egy kérdést és emg vagy sértődve, hogy a nézeteidet SENKI nem osztja? És vérig vagy sértve, és a válaszolók a hülyék.
Ne haragudj, de egyáltalán nem csodálom hogy nincs munkád, ilyen felfogással, mentalitással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!