Na nektek az ilyen buszsofőrröl mi a véleményetek?
Felszálltam a buszra az első ajtón ami mellesleg úgy tele volt,hogy levegőt nem lehetett venni elakartam rakni a bérletemet a táskámba ezért megálltam egy pillanatra a buszsofőr előtt gondoltam gyorsan elrakom utána keresek valami helyet.. erre a sofőr rámförmedt szószerint így: TAKARODJ MÁR EL INNEN NEM LÁTOK SEMMIT !..
én csak néztem,hogy ez most hozzám szól így..? utána lenyugodtam befurakodtam tömegbe mondom ne is lássam ezt a mocskot.. ekkor fellszállt egy anyuka a 3 gyermekével egyik az ölében másiknak fogta a kezét a harmadik pedig mögöttük állt, a buszsofőr rájuk kiabált,hogy mutassanak bérletet amikor az anyuka mondta ,hogy egy pillanatot várjon már amíg elrendezi a gyerekeket trágárul elkezdett vele ordibálni,hogy le is lehet szállni erről a k*baszott buszról..
azért ez már kicsit durva nem?
Nekem ilyen sztorim van. Bicske, vasútállomás. Csabdiról direkt a vonathoz van egy buszcsatlakozás. Más megállója nincs is Bicskén. Feladata, kijönni a vonathoz, vonat bejön, utas felszáll és irány Csabdi. A vonatunk késett négy percet! Látjuk, hogy a busz, tök üresen, egyetlen utas nélkül kifordul a parkolóból és elhúz. Hová? Órákig egyetlen más busz sem jön. Az volt a mázli, hogy egy kedves férfi elvitt bennünket. Különben gyalogolhattunk volna vagy 7 kilométert.
Szerintem az átlag buszsofőr nem bunkó, olyanok mint mi. Idegesek vagyunk, túlterheltek, fáradtak, elfásultak. És köztünk is van olyan aki a másikon vezeti le a feszültséget.
Azt látjuk a tévében, hogy sok "híres ember", celeb, cölöp stb. nulla munkából és dubajozásból fényesen megél, rázza a rongyot. Nekünk meg nagyon észnél kell lenni, hogy melyik forintot hová rakjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!