Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Na nektek az ilyen buszsofőrrö...

Na nektek az ilyen buszsofőrröl mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Felszálltam a buszra az első ajtón ami mellesleg úgy tele volt,hogy levegőt nem lehetett venni elakartam rakni a bérletemet a táskámba ezért megálltam egy pillanatra a buszsofőr előtt gondoltam gyorsan elrakom utána keresek valami helyet.. erre a sofőr rámförmedt szószerint így: TAKARODJ MÁR EL INNEN NEM LÁTOK SEMMIT !..

én csak néztem,hogy ez most hozzám szól így..? utána lenyugodtam befurakodtam tömegbe mondom ne is lássam ezt a mocskot.. ekkor fellszállt egy anyuka a 3 gyermekével egyik az ölében másiknak fogta a kezét a harmadik pedig mögöttük állt, a buszsofőr rájuk kiabált,hogy mutassanak bérletet amikor az anyuka mondta ,hogy egy pillanatot várjon már amíg elrendezi a gyerekeket trágárul elkezdett vele ordibálni,hogy le is lehet szállni erről a k*baszott buszról..

azért ez már kicsit durva nem?

2010. dec. 9. 14:38
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

"Gondolom akkor volt hasonló tapasztalatod a kedves DKV buszsofőrjeivel.."

Háát... Még amikor általános iskolábaba jártam, akkor volt egy kis afférom (bár akkor még volán volt, de a sofőrállomány ugyanez), aztán a végén abban maradtunk, hogy ő is nyugodtan leszállhat a buszról, én biztos nem fogok. Pedig akkor még nem is volt olyan nagy pofám mint most :D

2010. dec. 9. 15:57
 22/51 anonim ***** válasza:
ezért nem járok bkv-val
2010. dec. 9. 16:08
 23/51 A kérdező kommentje:

Hát szerintem is esélytelen sajnos..:(

Hát,végülis aki ilyen patkány az megérdemelné,hogy kirúgják,most mit hisz ő magáról? Nekem is ugyanolyan SŐT talán több jogom van mint neki azon a buszon ülni mivel én fizettem érte,neki meg fizetnek..

2010. dec. 9. 16:08
 24/51 anonim válasza:
sajnálom ami történt! én is debreceni vagyok és mindennap dkv-val járok de velem még nem történt hasonló. maximum bnőmre ordítottak rá hogy gyere csak vissza és mutasd a bérleted :D
2010. dec. 9. 16:11
 25/51 A kérdező kommentje:

Jó hát azért lelkitraumát nem okozott.. de azért felháborít:))

nekem isez az első,hogy ilyen történik.. :)

2010. dec. 9. 16:14
 26/51 anonim válasza:
jóóó nem is azért írtam, csak elszomorít hogy van ilyen :S:D
2010. dec. 9. 16:18
 27/51 A kérdező kommentje:

Tudom:D:D

hát én is nagyon sajnálom:)

2010. dec. 9. 16:26
 28/51 Tubarózsa ***** válasza:
37%

Sajnos vannak ilyen emberek! nem szerencsés velük talizni, de vannak köztük normálisak is. és ugyan ugy az utasokból is vannak nunkók és normálisak is! panaszt nyugodtan lehet(ne) tenni.

ma 15:01esnek írnám: látom te is jársz volánon, 1. a zenére nem írok semmit engem nem zavar. 2. dohányzás: szintén nem zavar, megértem! bár tényleg tahóság tömött buszon rágyújtani. 3. belső világitás szándékos lekapcsolása: nézz utána: Amennyiben a söfört zavarja a vezetésben-lakott területen kivül- LEKAPCSOLHATJA a világitást! 4. honan veszed hogy kis qva az a lány aki ott van vele épp? nem lehet a barátnője/mennyasszonya/felesége? /megjegyzem az én vőlegényem buszvezető, van hogy ott vagyok vele, akkor most én ingyenqva vagyok? 5.néhány megálló kihagyása, van h direkt, g*cizésből hagyja ki van hogy az utas nem a megállóban áll.(volán: 5méterre a táblától az már nem a megálló!), van hogy nem veszi észre h jeleztek,(van olyan busz ami nem ad semmi hangjelzést, és elég hülye helyre rakták, csoda ha akkor észre lehet venni, ha keresed, nem hogy a szemed sarkából)

6.indokolatlan késés: ha volánról beszélünk leszállás a hátsó ajtókon történik, nem az elsőn mint sokak csinálják! Gondolom vagy nincs jogsid, vagy Te is tahó autós vagy! nem egyszer nem kétszer ültem ugy buszon h legalább 2-3percet arra vártunk h valamelyik autos kiengedje a buszt a megállóból.

az igyenqva még: amugy meg téged az miért zavar? féltékeny vagy?

Csak ennyit akartam, nem mindenki paraszt attól mert buszvezető igenis vannak köztük tiszteletre méltóak! és az utasok nagyrésze se szent! erről ennyit.

Kedves kérdező: ha ugy gondolot hogy ez nagyon bántó volt számodra nyugodtan menj be személyen panaszt tenni, vagy levélben! fontos a busz rendszáma, hol és mikor szálltál fel/le. (De a rendszámból már ők sokmindent tudnak)

20L

2010. dec. 9. 17:53
 29/51 anonim ***** válasza:

én szemen vágtam volna úgy hogy behugyozik!

Ha én kifizetem azt a k*rva jegyet legalább az a minimum hogy a buszsofőröknek illedelmeseknek kell lenniük.

Én felírtam volna a rendszámot és panaszt tettem volna a DKV irodájában vagy ha tovább dumál akkor úgy tarkón vágtam volna hogy behugyozik egyből!

2010. dec. 9. 23:00
 30/51 anonim ***** válasza:
82%

1. a zenére nem írok semmit engem nem zavar.

Téged nem, de akit nem érdekel az üvöltő diszkózene , ami még hátul is hangos, annak zavaró. Megvan az a hangerő, ami nem zavarja az utasokat sem, és a sofőr is hallja, elvégre ott ül a magnó előtt. Tipikusan a délutáni tahók üvöltetik a zenét, a délelőtti műszak valahogy mindig megtalálja a megfelelő hangerőt.

2. dohányzás: szintén nem zavar, megértem! bár tényleg tahóság tömött buszon rágyújtani.

Akkor mit nem értesz? Télen a zárt buszban bagózni mindenképpen tahóság, és mivel 40 perces a menetidő, ezt ki lehetne bírni. Ha nem, akkor ne csodálkozzon, ha bejelentem a Volán igazgatóságnak, mert nem kívánok büdösen hazamenni egy paraszt miatt, aki nem bír ki 40 percet.

3. belső világitás szándékos lekapcsolása: nézz utána: Amennyiben a söfört zavarja a vezetésben-lakott területen kivül- LEKAPCSOLHATJA a világitást!

A busz végében lévő fény miért zavarná a vezetésben, pláne hogy az említett kiskurwák(ha magad annak gondolod, az a te dolgod) amúgy is elterelik a figyelmét?

4. honan veszed hogy kis qva az a lány aki ott van vele épp? nem lehet a barátnője/mennyasszonya/felesége?

Ezek szerint a legtöbbnek 20-30 menyasszonya és barátnője van, ha mindig más áll ott, és véletlenül mindegyik elfelejt fizetni/bérletet mutatni felszálláskor... Ha pedig én 17600 Ft-ot fizetek a bérletért, akkor más is fizessen. Ha nem, akkor pedig ugyancsak viselje egy esetleges belső vizsgálat felelősségét.

5. /megjegyzem az én vőlegényem buszvezető, van hogy ott vagyok vele, akkor most én ingyenqva vagyok?

Ha fizetsz, akkor nem. Ha nem, akkor sem qrva, csak egy ingyenélő barom.

6. Nem tudhatta, hogy vannak -e a megállóban, mert be sem kanyarodott az adott faluba, avagy szimplán elkerülte a megállót. Akkor honnan gondolta, hogy úgysincs felszálló?

7. Első és hátsó ajtón is van fel- leszállás, és nem emiatt késnek, hanem a csevegés miatt, amikor valami haver száll fel, de volt már mobilozás is, vagy megbeszélés, hogy x y személy szeretne elmenni valahova, várjuk be, és persze ingyen. Fültanúja voltam.

Ha a volános barátod is ebben a műszakban dolgozik, akkor ajánlom, hogy mondd meg neki, viselkedjen emberhez méltón és az utasokra tekintettel, különben hamarosan majd segélyért állhat sorba. Bejelenteni ilyesmit egy pillanat a Volán Minőségellenőröknél, és ahogy tapasztaltam, nagyon komolyan veszik a munkájukat.

2010. dec. 10. 11:32
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!