Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Na nektek az ilyen buszsofőrrö...

Na nektek az ilyen buszsofőrröl mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Felszálltam a buszra az első ajtón ami mellesleg úgy tele volt,hogy levegőt nem lehetett venni elakartam rakni a bérletemet a táskámba ezért megálltam egy pillanatra a buszsofőr előtt gondoltam gyorsan elrakom utána keresek valami helyet.. erre a sofőr rámförmedt szószerint így: TAKARODJ MÁR EL INNEN NEM LÁTOK SEMMIT !..

én csak néztem,hogy ez most hozzám szól így..? utána lenyugodtam befurakodtam tömegbe mondom ne is lássam ezt a mocskot.. ekkor fellszállt egy anyuka a 3 gyermekével egyik az ölében másiknak fogta a kezét a harmadik pedig mögöttük állt, a buszsofőr rájuk kiabált,hogy mutassanak bérletet amikor az anyuka mondta ,hogy egy pillanatot várjon már amíg elrendezi a gyerekeket trágárul elkezdett vele ordibálni,hogy le is lehet szállni erről a k*baszott buszról..

azért ez már kicsit durva nem?

2010. dec. 9. 14:38
1 2 3 4 5 6
 41/51 Tubarózsa ***** válasza:

szia kérdező! bocsika hogy azóta nem írtam, csak nem voltam itt .:) hát igen a véleményünk közös, de én se írom le mert engem is moderálnak, vagy pedig a sok *miatt lenne értelmetlen a szöveg! XD

az infokért nincs mit. am meg Boldog Új Évet Kívánok!:)

üdv a 20L

2010. dec. 31. 19:31
 42/51 A kérdező kommentje:

Boldog új évet neked is !! :)))

Semmi baj,,eddigis hasznos infókat adtál én már ennek is örülök:)

2011. jan. 1. 23:46
 43/51 Tubarózsa ***** válasza:

Szia kérdező! mi ujság? rég voltam itt:)

volt azóta hasonló esett mint ez a söför vagy most minden ok a DKV-sokkal?

(off: még a buszvezetős páromhoz annyit írnék hogy ő konkrétan a volánbusz zrt. -nél dolgozik.)/ha már írtam akkor bocsika./

ha vmi érdekel még esetleg írj nyugodtan, ha tudok segítek:)

a 20L voltam. :)

2011. jan. 9. 21:33
 44/51 A kérdező kommentje:
Szia! Nem azóta minden rendben van,most az utasokkal gyűlt meg a bajom!És neked valamilyen tapasztalat?:)
2011. jan. 10. 15:39
 45/51 Tubarózsa ***** válasza:

na mesélj mi volt az utasokkal? nálam nem volt semmi extra. párom szabin volt. mult héten, kedves kolléga 5percel elöbb elment, igy kocsival kellet pestre menem. de ma közöltem a söförrel h min. egy üveg sörrel jönn:D, de ezen kivül nem volt semmi.

20L

2011. jan. 10. 22:16
 46/51 A kérdező kommentje:

áá semmi,csak mindenki felsőbbrendűnek hiszi magát a másiknál és amikor egy idő néni ( nem az a buszután futkározósmajd a buszon előadom a nagyhalált,hogy milyen beteg vagyok) megkért egy fiatal srácot,hogy mellé ülhetne-e az meg felállt és elkezdett pattogni,hogy a néninekmeg sekell venni a bérletet mert már öreg nekimeg meg kell és még ő álljon fel:D

ugyhogy ennyi:DDD

2011. jan. 31. 14:35
 47/51 Tubarózsa ***** válasza:

eeh. fárasztóak arra is az utasok. mifelénk megvannak sértödve ha a söför nem visszi el 1-2-3 megállót ingyen....

üdv a 20L

2011. jan. 31. 16:02
 48/51 A kérdező kommentje:
Sok a fárasztó ember:DDD
2011. jan. 31. 17:40
 49/51 Tubarózsa ***** válasza:

az.. fárasztó.. az még a kisebbik gond h megsértödik, a multkor pl vénb*zi kishíján neki ment páromnak, amiért nem volt hajlandó jegynélkül elengedni...pff

erre az utas megáll az ajtóba, h ő nem száll le, és jegyet se vesz.. hát páromnak se kellet 2x mondani: üres, kézifék, motor le. persze a többi utas még az öreg mellé állt, mert az a helyes ha jegy nélkül utazik...:S szánalmasak egyesek:S(és itt nem csak arról van szó h emberséges, v sem. mert ha köv megállóba jönn az ellenőr, utasnak is és söförnek is. kemény 6000ft.! erre meg nincs pénze.)

Te am szted nem lesz baj h itt levelezünk? (mármint itt a gyakorin....)

üdv a 20L

2011. febr. 1. 21:07
 50/51 A kérdező kommentje:
Írok inkább privit:))))!
2011. febr. 2. 11:14
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!