Ha B kategóriával vezethető, akkor 70. Ha C1 kat. (> 3500 kg) vagy D1 kat. (> 9 személyes) kell a vezetéséhez, akkor 50.
márc. 21. 20:58
3/6 anonim válasza:
Attól függ, melyik modell. Amelyiknek a megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a 3500 kg-ot (pl. Mercedes-Benz Sprinter 215 Tourer), 70 km/h-val, amelyiké meghaladja (pl. Mercedes-Benz Sprinter 517), 50 km/h-val.
márc. 21. 21:07
4/6 anonim válasza:
Hacsak nem szednek ki a helyszínen, aminek nagyon kicsi az esélye, akkor 15 km/óra túllépésig nincs bírság, tehát 70-es táblánál 85 km/óra van még ingyen, 86-tól villan a traffi. De nem érdemes ennyire kicentizni, vagy én legalábbis nem szoktam. Ha mindenhol egy stabil 10 km/órát teszel rá a hivatalos limitre, az bőven jó, azaz 70-es zónában egy 80-as tempó szerintem tökéletes.
márc. 21. 21:31
5/6 eddiboy válasza:
#4: Amit leírsz, igaz, de nem ez volt a kérdés.
tegnapelőtt 08:07
6/6 anonim válasza:
Miért is? Szó szerint azt kérdezte, hogy mennyivel mehet. Hát ennyivel, anélkül hogy megbüntetnék. Az ugye nyilvánvaló, hogy amiért nem jár büntetés, azt gyakorlatilag szabad, az elmélet meg nem érdekes.
És abban is tévedsz egyébként hogy igaz amit írtam, mert sajnos figyelmen kívül hagytam amit a 2-es és 3-as válaszoló írt, bizony ennél a járműnél tényleg nem mindegy a pontos típus, és én ezzel nem számoltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.