A MÁV jegyautomatákból lehet jegyet vásárolni adott napra?
Figyelt kérdés
Tehát mondjuk ha én holnapra vagy jövő hét szerdára akarnám megvenni a jegyet már ma, az meg tudom tenni?tegnap 11:02
2/5 anonim 

válasza:

Egy hónapra előre. Én bevásároltam helyjegyből mielőtt megemelték az árát, így országbérlettel fillérekért mentem az IC-ken egy hónapig.
3/5 Justinianus 

válasza:

Mikor emelték meg a helyjegy árát?
Az IC-helyjegy elővételben – azaz a vonatindulás napját megelőző napig megváltva – egységesen 650 Ft, automatáknál 5% kedvezménnyel 618 Ft.
Csak szólok, hogy 2010-ben, 15 éve 620 Ft volt.
4/5 anonim 

válasza:

2023 júliusában. A helyjegy 214 Ft volt automatából, amire rájött a pótjegy, ami a fenti időponttól szintén megszűnt. Így elég volt a helyjegyet megvenni még júniusban júliusi járatokra, a pótjegy már nem kellett, de a helyjegyet még fillérekért adta.
5/5 anonim 

válasza:

Igen meg tudod venni.
Lehet dátumot is beallítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!