Egyes BKK-s jegyautomaták tényleg úgy vannak beállítva hogy nem tüntetik fel a heti jegy vásárlási opciót vagy csak én vagyok ilyen szempontból technologiáilag lemaradott ?
Figyelt kérdés
Tehát a tegnap próbáltam venni egy BKK-s heti jegyet egy Déli pályaudvaron elhelyezett jegyautomatából és mivel hogy nem volt feltüntetve , vagy legalábbis én nem találtam meg , azt az opciót a végén havi bérletet vettem ...
Szóval tényleg vannak olyan BKK-s jegyautomaták amelyeken nincs is feltüntetve az az opció hogy heti jegy vásárlás ?
Vagy csupán arról van szó hogy nem vettem észre azt az opciót mert ( pl ) valami újdonsült kulcsszavakból álló opció mögé van bujtatva ?
#tömegközlekedés #jegyautomata #jegyvásárlás #Budapesti Közlekedési Központ #Budapest tömegközlekedése #BKK-s jegy
2022. júl. 12. 18:46
1/4 anonim válasza:
Utóbbi. Minden automata árul hetijegyet, de helyszínenként eltérhet a vásárlási szokások különbségei miatt a menürendszer, pontosabban a nyitó képernyő. (De az mondjuk nem baj, ha Kápmegyeren nem HÉV-jeggyel nyit a képernyő , míg mondjuk Budaörsön ott virít rögtön a környéki vonaljegy. )
2/4 anonim válasza:
Nincs ilyen, valószínűleg te nem találtad meg a megfelelő menüpontot. Hetijegy elvileg a MÁV-os automatákból is vásárolható, bár lehet, hogy ott végképp eldugott menüpontban.
3/4 anonim válasza:
Igen, úgy van, ahogy az első írja. A főképernyőn azok a népszerű termékek szerepelnek, amelyeket az adott automatából gyakran váltanak meg.
Pl. HÉV megállókban népszerű a kiegészítő jegy- és bérlet, míg egyetemek környékén a felsőoktatási diákbérlet, stb..
4/4 anonim válasza:
Mindegyikből lehet hetijegyet venni, de az tény, hogy némelyik jegytípus eléggé el van dugva a menürendszerben, és sok a hibás automata is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!