Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapesten a jegyautomaták...

Budapesten a jegyautomaták jól működnek, nem nyelik el a pénzt?

Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta veszek mindenféle díjterméket, sosem nyerte el még az automata a pénzem. Anno amikor még egészen újak voltak, voltak, akik eltömítették/leragasztották a nyílást és amikor elmentél kiszedték a visszajáródat és a díjterméket. (Kifejezetten megfigyeltem,hogy volt valaki aki ott ólálkodott az automata környékén.) De ez nagyon régen volt, azóta a nyílás nehezen hozzáférhető ilyen céllal, illetve van rajtuk segélyhívó, meg egy telefonszám is, ahol segítenek.

Arra viszont figyelj, hogy néha hibás és valamelyik fizetőeszközzel nem tudsz vásárolni az adott automatából (terminál hiba vagy a kp-t nem fogadja el valamiért). Ezt a főképernyőn jelzi, mielőtt a menübe kerülnél.

De vehetsz mobiljegyet is, vagy felkereshetsz egy pénztárat vagy ügyfélközpontot: [link]

Ezeknél általában sor áll és kevés van szóval tényleg minden szempontból az automata a legjobb :))

2022. aug. 17. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer benyelte a havi diakberletre valót. Felhívtam a szamot, ami meg volt adva az automatán hiba esetére, és idővel visszautaltak.
2022. aug. 17. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem legjobb, ha kártyával fizetsz náluk, én mindig úgy szoktam. Lehetőleg válassz olyan automatát, ahol nem ólálkodik a környékén valami hajléktalan vagy/és cigó.
2022. aug. 17. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!