Hol vagy hogy tudom megnézni a volán menetrendet?? Hogy bizonyos busz mikor indul?? Illetve a Google maps pl írta a 760 ill. 762-es járatot, de egyiknek se találom a menetrendjét.
Figyelt kérdés
Próbáltam a volán.hu-n keresni, de sikertelenül.tegnapelőtt 15:52
1/3 A kérdező kommentje:
Miután kiírtam a kérdést sikerült a menetrendek.hu oldalon. Végre. A volán oldalán nem sokra mentem
tegnapelőtt 15:56
2/3 anonim válasza:
Miután a Volán egybeolvadt a MÁV-al a www.mavcsoport.hu oldalon lehet minden menetrendet megtalálni és jegyet vásárolni. Csak be kell állítani, hogy vonatra, volánbuszra vagy hévre keresel rá.
A menetrendek.hu oldal is jó, az is mutatja mindkettőt.
3/3 A kérdező kommentje:
2-es köszönöm. Na látszik, h 5 évente egyszer Volánozom. Nem is tudtam ezt az egybeolvadást. Néha meg a híreket sem követem, mert agyrém
tegnap 21:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!