Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ragadtatok már fent a buszon/v...

Ragadtatok már fent a buszon/villamoson?

Figyelt kérdés
Dugóban, viharban, balesetebn, bárhogy! Teljes történetet szeretnék!

jan. 1. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
A jelzés ellenére nem állt meg a sofőr. Elkezdtem ordítani, erre visszaordított, hogy már túlment. Egy egész kilométert kellett visszagyalogolnom a következő megállóból.
jan. 1. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Reggel mentem iskolába, és a főúton történt egy baleset kb. 20 perccel előttünk. Viszont még nem kapta meg az infót a sofőr, így beálltunk a dugóba. Teljes útzár és másfél óra ácsorgás lett belőle az országúton.
jan. 1. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Én nem, de egy osztálytársam, a többnapos osztálykiránduláson annyira berúgott, hogy a tanár hazaküldte. Valahol a végállomáson ébredt fel, jó 100km-rel tovább ment mint a városunk
jan. 1. 11:32
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Persze előfordult már az is, hogy én néztem el és mentem tovább Pesten trollival, de nem estem pánikba kb 5 perc gyaloglás volt vissza. Ez nem is olyan régen volt amikor rokon látogatásra mentem.

A lakóhelyemen volt, hogy a sofőr ment tovább a jelzés ellenére. Aztán még neki állt feljebb...

jan. 1. 11:33
 5/7 Barnabas333 ***** válasza:
86%

Újpesten bevitt mindenkit a villamos a kocsiszínbe 3-4éve.

Nem szólt volna az okos, hogy végállomás. És majdnem bezárt mindenkit, voltunk vagy 20-30an rajta...

jan. 1. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
én nem, de unokabátyám Pécsre ment vonattal (kicsit ittasan:D) Azt mire felébredt visszakerült a Déli pályaudvarra:DD
jan. 1. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
71%

Nekem csak ilyen lájtos esetem volt, hogy anno nagyszüleimhez mentem busszal. De mivel már sok éve nem buszoztam, hanem autóval jártam hetente, így kicsit félálomban felfogtam, hogy a buszmegállóban vagyunk, de hát az autóból soha nem szoktam ott kiszállni, mindig csak elsuhantam a buszmegálló mellett, még fél km-re voltam a háztól, hát maradtam, és néztem ki a fejemből. Indulás után kaptam észbe, és előrementem szólni a sofőrnek, mert utána már a másik faluban volt a következő megálló.

Ismerős vasúti pályamunkást (kissé értelmi fogyatékos volt alapból) elküldték valami papírral Miskolcra, a főnökségre. A papírt elvitte a címzettnek, aztán beült a restibe. Mire a gyorsvonat helyett felült az IC-re, már nem igazán tudott magáról. A jegyvizsgáló látta, hogy mi a helyzet, de egy kollégát nem akart megbüntetni, megállóhely akkoriban nem volt Bp-ig, úgy az illető szépen elment a Keletibe. Ott nagy bánatosan még iszogatott egy kicsit, aztán felszállt a miskolci IC-re... De a munkaidő végére azért visszaért a munkahelyre.

tegnapelőtt 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!