Meg lehet így oldani?
Figyelt kérdés
Békécsabán szeretnék utazni helyben egy szervezethez önkénteskedni. Ha gyalog mennék, akkor 1 órás sétát tennék és ezt el szeretném kerülni. Nem vagyok csabai, szóval csak gyalog tudnék menni, mert biciklim sincsen helyben. Utánanéztem kb fél órát meg tudok spórolni magamnak ha a békécsabai helyi járaton megyek egy átszállással. Viszont nem tudom, hogy a vármegyebérlet használható-e ilyen járatokon, vagy mindenképpen helyi jegyet kell vennem.tegnap 23:08
1/2 anonim válasza:
Helyijáratra nem érvényes, helyközi járatra viszont igen.
2/2 anonim válasza:
Azokon a járatokon érvényes amik elhagyják a város közigazgatási határát, azokon városon belül is utazhatsz. Helyi járaton, ami városon belül megy viszont csak Budapest, Csongrád, Érd, Esztergom és Zalaegerszeg városokban érvényes, más városokban nem. 8800 Ft a helyi bérlet ami jó mindenre a városon belül, némileg olcsóbb mint a vármegyebérlet, szóval ha nem mész ki a városból az egy jó megoldás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!