Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy működik a budapesti...

Hogy működik a budapesti tömegközlekedés?

Figyelt kérdés

Felvidéki magyar vagyok.

Hétvégén készülünk a barátnőmmel Budapestre. Szeretnénk megnézni: Budapesti parlamentet, Groupama arénát, Puskás Ferenc stadiont, és a madame tussauds szeretnénk megnézni.

Vonattal jövünk Budapestre. Milyen busz vagy villamos megy ezekre a helyekre amiket felsoroltam?

Pl. 1. Állomás lenne a parlamentet szeretnénk megnézni. Vonat állomástól milyen tömegközlekedéssel a leg egyszerűbb eljutni oda?

Továbbá, groupama arena és a puskas ferenc stadiont milyen tömegközlekedéssel egyszerűbb eljutni oda?

És a madame tussaud ba mivel lehet oda jutni?

Meg lehet nézni a stadiont belülről a groupama arenat és a Puskás Ferenc stadiont?

Köszönöm szépen a segítséget.

tegnap 10:31
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet venni jegyet online? Vagy lehet venni jegyet a sofőrnél és lehet fizetni bankkártyával?
tegnap 10:32
 2/22 anonim ***** válasza:
80%

maps.google.com

Jegyre számtalan applikáció van (Vox, Simple stb.) felesleges a papír alapú jeggyel szenvedni

tegnap 10:38
 3/22 A kérdező kommentje:
Oké. De milyen busszal vagy villamossal jussak el a kitűzött célokra?
tegnap 10:41
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Melyik pályaudvarra érkezik a vonatotok?

Azokra a helyekre, amiket felsoroltál, metróval tudtok a legkönnyebben eljutni. A parlament a Kossuth téren van (2-es metró), a Puskás Ferenc stadion pár száz méterre a 2-es metró hasonló nevű megállójától, a Groupama aréna a Népligetnél (3-as metró), a Tussauds a Deák térnél, ahol az 1-es, 2-es, 3-as metró egyaránt megáll.

Itt a pesti metróvonalak térképe: [link]

tegnap 10:44
 5/22 A kérdező kommentje:

A nyugati pályaudvarról.

Klausztrofóbiás vagyok. A metrót inkább kihagynám. És autóbusz vagy villamos nem megy oda?

tegnap 10:49
 6/22 retektorta ***** válasza:
100%
A google maps-en van útvonal tervező, bkk járatokkal is. Ott nézd meg.
tegnap 10:51
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem tudok kiigazodni azokból.
tegnap 10:53
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Goggle maps.

Bekapcsolod a GPS-t, kiválasztod a térképen, hogy hova akarsz menni majd kiválasztod a tömegközlekedés opciót.

Ott mindent leír...

Mikor, milyen számú közlekedőedény indul honnan stb.

A jegyeket nem tudom, sosem tömegközlekedek csak faternak így szoktam megnézni mivel kell eljutni ahova megy mikor pesten kolbászol.

tegnap 10:53
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

A Nyugati pályaudvartól legegyszerűbb gyalog menni a Parlamenthez. Ha 4-es jól írja, tehát a Tussauds a Deák térnél van, akkor az vagy egy megálló a piros metróval, vagy szintén egy kis séta.

Utána metró nélkül elég nehézkes a másik két helyre eljutni.

tegnap 10:54
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

BKK Go, Google maps alkalmazások megtervezik az utat valós idejű adatok alapján.

Kibogarászhatjuk nektek, de szerintem mindenkinek egyszerűbb, ha bepötyögöd.

Ha egész nap utazgattok, akkor valószínűleg a napijegy lesz a nyerő. Ez 2500 Ft (~6€) és Budapest határán belül mindenre érvényes.

tegnap 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!