Hogy működik a budapesti tömegközlekedés?
Felvidéki magyar vagyok.
Hétvégén készülünk a barátnőmmel Budapestre. Szeretnénk megnézni: Budapesti parlamentet, Groupama arénát, Puskás Ferenc stadiont, és a madame tussauds szeretnénk megnézni.
Vonattal jövünk Budapestre. Milyen busz vagy villamos megy ezekre a helyekre amiket felsoroltam?
Pl. 1. Állomás lenne a parlamentet szeretnénk megnézni. Vonat állomástól milyen tömegközlekedéssel a leg egyszerűbb eljutni oda?
Továbbá, groupama arena és a puskas ferenc stadiont milyen tömegközlekedéssel egyszerűbb eljutni oda?
És a madame tussaud ba mivel lehet oda jutni?
Meg lehet nézni a stadiont belülről a groupama arenat és a Puskás Ferenc stadiont?
Köszönöm szépen a segítséget.
Nem kell bemutasd, évekig a Keletinél éltem, aztán évekig a belvárosba is jártam dolgozni. A metróval pont elveszik a városnézés lényege. Minden metró poros és büdös ez van.
BKK Go alkalmazást javasoltam, amivel baromi könnyű eligazodni az egész városban.
Viszont a kérdező inkább maradjon otthon, nehogy aztán végül valahol Csehország közepén kössön ki véletlenül, rossz irányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!