Mit érdemes vennem vagy egyáltalán lehet-e venni budszjegyet, ha felszállok a buszra?
Bocsi, de nem tudom mit csinálok, nem szoktam tömegközlekedni a lakóhelyemen kívül.
Szóval adott egy busz, Kelenföld és Százhalombatta között közlekedik (710-es busz). Erre vajon a simple applikáció segítségével tudok valahogy venni érvényes jegyet? Vagy hagyjam az online-t, mert ha felszállok tudok kérni buszjegyet, mint egy helyijáratosnál? Úgy is 400 Ft lesz vajon?
Nem. Már csak a MÁV appal tudsz jegyet venni.
Az ár a km-től függ. De ha 1000 Ft-nál nagyobb összeg jönne ki egy napon belül, akkor jobban megéri a Vármegye24 napijegyet venni.
Bocsi, nem a kérdésre válaszoltam.
Tehát a buszon lehet jegyet venni, de online jegyet már a MÁV appon/weboldalán kívül nem tudsz venni.
Egyébként ahogy nézem kb. 550 Ft lesz, tehát ha oda-vissza utazol egy napon, akkor már jobban megéri a napijegy.
Egyébként sincs.
Csak a pesti végállomásokon van kötelező jegyelővétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!