Ha veszek buszjegyet a MÁV applikációban, azt hogyan használhatom a buszon?
Sose használtam még a MÁV applikációt (eleve nem nagyon bízok az elektronikus eszközökben), az erre a kérdésre érkező válaszok alapján fogom eldönteni, hogy ezúttal fogom-e vagy inkább a sofőrtől veszek jegyet.
Nos, ha veszek egy buszjegyet a MÁV applikációban (mivel nem találtam külön Volánbuszos appot), akkor azt hogyan kell érvényesíteni a buszon?
Azt tudom, hogy vonaton ugyanaz, mint a sima jegy (leolvassa a jegyvizsgáló és kész), de buszon hogyan kell?
Ha megveszem az itthoni netről a jegyemet, az érvényesítéshez ugye már nem kell net?
Elég csak bankkártya adatokat megadni a vásárláshoz?
Jó lenne, ha valaki elmagyarázná, aki szokta buszon is használni a MÁV appot, mert úgy csak feleannyiba kerül, Gyömrőről utaznék Monorra az 504-es Volánbuszon, és 450 Ft egy jegy a sofőrtől, az elvileg csak 225 Ft a MÁV appban!
A buszra felszálláskor leolvasod, vagy ha nem működik felmutatod.
Ha a jegyeknél egyszer már megnyitottad a jegyet, akkor le lesz töltve és működik hálózati kapcsolat nélkül ks
214 Ft volt, egyébként 25 éven aluli vagyok (21). Akkor már értem, hogy miért volt ennyivel olcsóbb! Én csak a menetrendnél néztem a jegyárat, eszembe se jutott a 25 éven alukiak kedvezménye, pedig tudtam, hogy van ilyen.
Egyébként jól működött, le tudtam olvastatni a validátoron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!