Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a tapasztalatotok Veszprém-...

Mi a tapasztalatotok Veszprém-Budapest között közlekedő busszal?

Figyelt kérdés
Busszal fogok Budapestre utazni mivel a MÁV összeomlott, a Népligeti buszpályaudvarról sok rosszat hallottam (bunkó dolgozók, nem működő kijelzők). Sokan vannak általában a buszon (kora délután megyek késő este jövök vissza), szokott-e késni, az országbérletem használható rajta ugye? Milyen tapasztalataitok vannak?

#Budapest #busz #Veszprém #országbérlet #Veszprém buszpályaudvar
nov. 27. 21:56
 1/3 Justinianus ***** válasza:
40%
Nyomorogjál csak a buszon. A vonaton már elegen vannak.
nov. 28. 22:08
 2/3 eddiboy ***** válasza:
100%

"a MÁV összeomlott" - Ezt ki mondta neked? Most néztem meg a menetrendet a MÁV appon, ma eddig minden vonat leközlekedett Veszprém és Budapest között, igaz volt, amelyik félóra késéssel. A vonat menetideje Veszprém és Kelenföld között 1 óra 19 perc, a buszé a Népligetig 1:55. Ha félórát késik a vonat, akkor is gyorsabban ott van.

Amúgy a népligeti buszpályaudvaron többször jártam már, teljesen kulturált hely, a kijelzők mindig működtek, amikor ott voltam, a dolgozók nem tudom bunkók-e, velük nem szoktam kontaktolni, a jegyet online veszem.

Az országbérlet természetesen a buszon is használható.

nov. 29. 13:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Az összeomlás tényleg kicsit túlzás, a múltkori felsővezeték szakadás miatt hivatkoztam rá így ami miatt Fehérváron ragadtam…egyébként az én vonatom olyan 50-70 percet kb mindig késik
dec. 3. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!