Most akkor hogy vannak a BKV-nál ezek az össze-vissza munkarendek?
Figyelt kérdés
Kívülállóként kérdem. Mifelénk adott egy délelőttös járművezető (nem csúcsidei beugró, kerek perec délelőttös), akit ahhoz képest nagyon sokszor látok mostanában délelőtt helyett ilyen este 9-10-kor ugyanott. Meg még egy embert is szoktam látni, fényes nappal, délután (ő délutános), aztán már kétszer is láttam Pesten a belvárosi éjszakában vezetni, amikor arra jártam. Tudom, hogy az éjszakásoknak úgy jön ki a munkaidő, hogy vezetnek még reggel nyolcig, kilencig, de nem fényes nappal. Érdekelne a téma. Köszönettelnov. 27. 14:53
1/1 anonim válasza:
Sofőrhiány van, túlóráztatják őket amíg törvényesen lehet, de önként azután is vállalhatnak plusz műszakot némi pénzért. Ha fizikailag bírja hülye lenne nem élni vele, mert amúgy nem keresik agyon magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!