Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » HÉVhez szeretnék menni, mint...

HÉVhez szeretnék menni, mint vasúti járművezető. Lenne egy pár kérdésem ezzel kapcsolatban. (?) 22/F

Figyelt kérdés

Sziasztok. Sajnos jelenleg nincs meghirdetve induló képzés, így ott nincs egy kapcsolattartó személy sem, akit kereshetnék, viszont számos kérdést szeretnék feltenni, hátha van itt olyan, aki hévnél járművezető, vagy esetleg benne van a dolgokban.

1. Mikor fog várhatóan indulni képzés? Esetleg van erre egy rendszer, hogy például minden januárban, vagy esetleg teljesen random az egész?

2. Azt tudom, hogy kb. 650 óra a tanfolyam, fele gyakorlat, fele elmélet, és azt is tudom, hogy Cinkotán van az elméleti képzés. Én a XI. Kerületben lakom. HÉVnél figyelembe veszik, ki, hova valósi. Ebben az esetben ez lehet kizáró tényező?

3. Kb. Mennyi a fizetés? Tanfolyam ideje alatt minimálbért adnak, de azutániról nem találtam információt.

4. Miből áll a felvételi? Orvosi, pszichológiai, és ennyi? Ez 2017-es információ, amit olvastam legalábbis.

5. HÉV vezetőként milyen a beosztás, milyen a munkarend?

6. Tanfolyam ideje alatt, nem biztos, hogy minimálbérből felfogom tudni az albérletemet. 200 ezer forint, ebből 175-190 ezreket fizetek ki az albérletre havonta. Lehet számolni ez idő alatt, valami kedvezményes lakhatásra/munkásszállásra? Ha nem, akkor viszont félre kell tennem pénzt, és később neki indulni az egésznek, vagy másodállást vállalni.

nov. 3. 16:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Felfogom tudni tartani az albérletet*
nov. 3. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
44%
Ezek kb. mind olyan kérdések amit akár tőlük is megkérdezhetsz.
nov. 3. 19:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Telefonon? Kényes ezeket mind feltenni. Járművezetőnek HR elérhetősége nincs fenn. Esetleg más HR-esnél érdeklődhetek.

Azért tettem fel ide ezt a kérdés, hogy hátha választ kapok holnapig olyasvalakitől, aki benne van ebben az egészben. Amire esetleg nem kapok, egyszerűbb tőlük kérdezni, de amíg nincs meghirdetett képzés, a kérdéseim zöme alaptalan, tárgytalan.

nov. 3. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!