A repülőn és a veszélyes útvonalon közeledő buszon kívül szokás még valahol megtapsolni az út végén a járművezetőt?
Figyelt kérdés
okt. 20. 21:07
1/11 A kérdező kommentje:
*közlekedő
okt. 20. 21:07
2/11 anonim válasza:
Sehol nem szokás megtapsolni. Sőt, repülőgépen nem is hallják, ha tapsolnak.
4/11 anonim válasza:
A repülőn a parásak szoktak tapcsolni akiknek végig ott van a zabszem a seggében és amikor végre leér a gép akkor megkönnyebbülnek. Aztán a pár megfelelési kényszeres ezek miatt tapsol. Én sosem tapsikolok a pilótának. Az a dolga hogy megtalálja azt a kibaltázott betoncsíkot és odategye a gépet. Nem is annyira nehéz a levegőből észrevenni egy 60 méter széles éa 3km hosszú betoncsíkot... pont azért megy a repülő fent hogy meglássák. És még vastagon meg is vannak érte fizetve.
5/11 anonim válasza:
Hacsak nem éppen megúsztunk valami balesetveszélyes helyzetet, mint pl váratlan 5-ös erősségű vihar akkor tényleg nem értem miért kéne megtapsolni a pilótát, ez a munkája, és rutin le/felszállás esetén ez az alap elvárás.
6/11 anonim válasza:
Manci nénit is meg szoktuk tapsolni, amikor végez a WC takarításával.
7/11 MGéza válasza:
Én legutóbb akkor tapsoltam BKV sofőrnek amikor kivárta, amíg hosszú futás végén elértem a busz hátsó ajtaját, mire elégedetten becsukta az orrom előtt. Fél óránként járó járatról van szó.
8/11 anonim válasza:
#= Tudok jobbat, velem akkor csinált ilyet mikor szemből futottam a busz felé és az első ajtót csukta az orromra
9/11 anonim válasza:
8-as, én ilyenkor kifutok a busz elé a sávjába, ha becsukja az ajtót, akkor eléje állok és nem hagyom elindulni.
10/11 anonim válasza:
#9:
Aztán majd ezért lesz egyszer egy szép humánpalacsinta belőled az aszfalton, pubi. 😁👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!