Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A 100E autóbuszt inkább...

A 100E autóbuszt inkább külföldiek használják többen, vagy a magyarok?

Figyelt kérdés

ma 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Külföldiek. A magyarok tudják, hogy nincs értelme plusz pénzért a dugóban araszolni, amikor a 200E-ről át tudnak szállni a metróra.
ma 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk úgy, hogy a nem budapestiek. Szerintem sok olyan magyar is választja, aki nem szokott tömegközlekedni a fővárosban és egyszerűbbnek ítéli meg a belvárosi kapcsolatot, mert fél, hogy nem találja meg a metrót vagy - az #1-gyel összhangban - nem tudja, hogy időnként torlódás miatt növekszik a menetidő.
ma 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Annyival egészíteném ki, hogy szerintem a kora reggeli gépekre valószínűleg több magyar is a 100E-t választja. Mivel a metrók csak 4 után indulnak, ha valaki pont ilyen 4:00-4:30 körülre akar kiérni a reptérre, neki lehet, hogy célszerűbb a 100E, mert az éjszakai buszok többsége belváros-centrikus, és sokkal nehezebb és több átszállásos eljutni KöKi-re.

Az én helyzetem, ha egy reggel 6-kor induló repülővel akarok menni és 4 körül érkezni a reptérre: Alberfalva kitérő villamosmegállótól nem messze van az albim, innen ha a 973 + 100E-t választom, akkor kb 55-70 perces az út. Ha viszont Kőbányára akarok eljutni, csak az önmagában lenne ennyi idő több átszállással, és a 200E-t még nem is számoltam bele. Szóval szvsz sok ilyen is akad, akinek ebben az idősávban egyszerűen megéri a felárat a 100E, mintsem sok átszállással lassan kijutni a reptérre, ezzel nyilván korábban is kellene indulni. Nyilván nappal lényegesen kevesebb magyar használja a 100E-t, mert a metró+200E tényleg (vagy bármivel közelről a KöKi) ezerszer logikusabb és értelmesebb megoldás.

ma 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A 3-as metró üzemidején kívüli időszakban a 200E nem a Kökin végállomásozik, hanem a Határ útnál. (ezzel megkönnyítve a többi éjszakai buszról való átszállást.)
ma 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A 100E egyszerű turistalehúzás. Belőlük lehet pótolni a helyiek vármegyebérlet miatt kieső bevételét.
ma 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
4-es, köszi az infót, erre én nem is figyeltem fel, hogy a 200E a Határ útig jár a metró üzemidején kívül. Ettől független nekem így is jelentene egy 40 perc időtöbbletet (nappal nem lenne vele bajom, de éjjel inkább kifizetem a gyorsabb opció felárát), arról nem beszélve, hogy ebben a 2:30-4:30 közti időszakban 30 percenként jár, a 100E pedig 10 percenként. Így ha valakinek úgy jön ki az éjszakai busz, akkor még több idő is lehet az út. Persze valaki biztos jól jár a Határ útig való 200E-vel, 3-mas metró tengelyén élők főleg, meg a körúton belüliek.
ma 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!