A 100E autóbuszt inkább külföldiek használják többen, vagy a magyarok?
Annyival egészíteném ki, hogy szerintem a kora reggeli gépekre valószínűleg több magyar is a 100E-t választja. Mivel a metrók csak 4 után indulnak, ha valaki pont ilyen 4:00-4:30 körülre akar kiérni a reptérre, neki lehet, hogy célszerűbb a 100E, mert az éjszakai buszok többsége belváros-centrikus, és sokkal nehezebb és több átszállásos eljutni KöKi-re.
Az én helyzetem, ha egy reggel 6-kor induló repülővel akarok menni és 4 körül érkezni a reptérre: Alberfalva kitérő villamosmegállótól nem messze van az albim, innen ha a 973 + 100E-t választom, akkor kb 55-70 perces az út. Ha viszont Kőbányára akarok eljutni, csak az önmagában lenne ennyi idő több átszállással, és a 200E-t még nem is számoltam bele. Szóval szvsz sok ilyen is akad, akinek ebben az idősávban egyszerűen megéri a felárat a 100E, mintsem sok átszállással lassan kijutni a reptérre, ezzel nyilván korábban is kellene indulni. Nyilván nappal lényegesen kevesebb magyar használja a 100E-t, mert a metró+200E tényleg (vagy bármivel közelről a KöKi) ezerszer logikusabb és értelmesebb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!