Minek vasútőr a vonatra és jegyvizsgáló, ha tőlük 2 méterre vígan dohányzik és ordibál a vonaton két etnikum? Miért rokkantakat vesznek fel vasútőrnek, ha nem látják el a funkciójukat? Vonatszámot nem írok nem akarok kirúgatni senkit, de ez egy vicc.
Figyelt kérdés
okt. 18. 22:26
1/4 retektorta válasza:
Senki nem vereti meg magát azért a fizetésért. Valahol megértem.
2/4 anonim válasza:
Egyetem alatt voltam őr.
Mondjuk ott vagyok, szólok neki, ő meg anyámba küld, és csinálja tovább.
Mit kéne tenni?
- Lerakni nem tudom, ha megy a vonat.
- Le nem rúghatom, mert a kalaúzon testkamera, meg mindenkinél mobil, és este a ReTeKklubbon a híradóban ott leszek a "Rasszista MÁV-őr brutálisan bántalmazta a népzenész fiatalokat, roma származásuk miatt, majd a mobilos videó, hogy taposom az arcát. Kirúgnak + sitt. És ez hála a "kedves", kamerástelefonos utasoknak.
SOK rendőr is ezért nem mer intézkedni. Manapság necces. 10 éve még csattogott a tonfa.
3/4 anonim válasza:
A BKK megállók is tele vannak dohányzó nem etnikumokkal és ott se tesznek semmit. Még a közterületfelügyelők se, akik bírságolhatnának.
4/4 anonim válasza:
Mert a cigányra még rászólni is tilos. Ők megvernek, téged meg kírúgnak, mert "rasszista vagy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!