Az szabályos-e, ha a jegyvizsgáló bemegy a vonatvezetőhöz, és csak a harmadik állomáson jön elő, úgy, hogy ő az egyetlen?
#2 Kifogtál egy nyulat. Én láttam, hogy végig kergeti őket a vonaton, aztán a végén megszólal: "Na mi van, elfogyott a vonat?"
Bár biztos sokat dob a helyzeten, hogy Flirt vonat volt ami be van kamerázva.
Nincs már olyan hogy vonatvezető. Rég megszűnt az a munkakör.
A vezetőálláson tartózkodásnak vannak szabályai. Csak meghatározott esetben tartózkodhatna ott.
A jegyvizsgálónek nem ott van a helye. Nem szerencsés ha folyamatosan zavarja a mozdonyvezetőt. Sok probléma volt már ebből hogy a nagyeszű kaller bement pofázni és magát illegetni a mozdonyvezetőhöz. Persze vannak olyan kollégák akik szeretnek dumálni velük. Én nem. Ahogy tudom zavarom őket kifelé. Tököm hallgattja a hülye pletykálkodásukat.
Na, én már olyat is láttam, hogy a jegyvizsgáló vezette a Piroskát (mellékvonalon), a mozdonyvezető meg hátul ultizott a vasutasokkal...
A jegyvizsgáló feladata többek közt az, hogy odafigyeljen az utasokra. Indokolt esetben bemehet a mozdonyvezetőhöz, de nem hetelhet ott, mert a feladatát nem tudja maradéktalanul ellátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!