Vármegye24 napijegyet lehet vásárolni a vonatokon a jegyvizsgálótól?
Figyelt kérdés
Annyi információt találtam, hogy buszokon lehet a buszsofőrtől ilyen napijegyet vásárolni, viszont a MÁV-nál csak az automatát meg pénzárt említik. Olyan helyeken, ahol nincs jegykiadás, lehet vásárolni a jegyvizsgálótól vármegye24 napijegyet, vagy csak km alapú menetjegyet?ápr. 3. 16:04
1/7 anonim válasza:
Bármilyen jegyet, bérletet tudsz venni a vonaton.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezt az értékelések alapján vegyem egy nemleges válasznak?
ápr. 4. 08:41
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az értékelők hogyan tudják, én már vettem bérletet is a vonaton, ugyanolyan papírra nyomtatják a jegyeket is, nem hiszem, hogy akadálya lenne a napijegy kiadásának.
4/7 anonim válasza:
Lehet, de ha a felszállás helyén volt pénztár vagy automata, akkor pótdíjjal kiegészítve, talán 2500 Ft ha jól emlékszem. Ha nem volt se pénztár, se automata ott ahol felszálltál, akkor pótdíj nélkül lehet.
5/7 anonim válasza:
Nem lehet, csak viszonylati jegyet adunk a vonaton. Pénztár, automata vagy online tudod megvenni.
10+ éve vagyok vjv, sosem lehetett és most sem lehet bérletet venni a fedélzeten. Egy kivétel volt, a diákbérlet,de azt is csak akkor ha kettő táblás megállóhely között szólt.
6/7 A kérdező kommentje:
5-ös: Köszi szépen a választ!
ápr. 4. 14:47
7/7 anonim válasza:
Napijegyet (999Ft) nem lehet venni a vonaton. Minden mást igen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!