Gondolkozom rajta hogy elmegyek mozdonyvezetőnek, meg lehet oldani hogy csak dízeles legyek?
Budapesten biztosan nem. Sőt ha egyvizsgás tanfolyam indul, akkor az villanyos lesz.
Fél a villanytól? Volt olyan kolléga aki nem mert még a vezetőállásra sem felnenni villanygépre :DDDD
Nem félek tőle, csak azt már nem érzem úgy, hogy szeretném, és mondjuk csinálnám ameddig nyugdíjba megyek. Azt se tudom mi van egy villanymozdony vagy motorvonat gépházában.
A dízelmozdonyokat viszont mindíg is imádtam, rengeteget tudok róluk, azt nagyon élvezném, nem is érezném úgy, hogy muszájból csinálom a pénzért.
Már nem terveznek dízelt üzemeltetni...amik vannak, azokra pont megvan a létszám. Nézd meg a TikTokon milyen mozdonyok futnak máshol.
sok dízel az yenkiknél van, Indiában, és hasonló országokban...ezekben nincs felsővezeték..
...és Ausztráliában.
#4:
Ez mind szép és jó, de ez nem kívánságműsor.
#5:
Ööö...a vasúti pályán vasúti gépek közlekednek és nem autók. 🙄
Ilyen hozzáállással szerintem inkább hagyd ezt az egészet, mert ki fognak röhögni.
Ahogy mondod: szereléssel nincs gond. Majdnem minden ugyanaz, csak nagyobb. Sőt még egyszerűbbek is, mert nincsenek telepakolva mindenféle bonyolítással. Meg nagyobb a hely is :D A csörgő motorja full egyszerű. A Bz-ben MAN buszmotor van, a Deisoban meg valami Mercedes motor.
Sok autószerelő, vagy autóvillamossági végzettséggel rendelkezőt vesznek fel szerelőnek is, meg mozdonyveztőnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!