Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kifizetnéd a jelenlegi jegyár...

Kifizetnéd a jelenlegi jegyár két-,háromszorosát a vonaton, ha:?

Figyelt kérdés

-nem lenne késés

-modern, 10 évesnél nem régebbi járművek üzemelnének

-nyáron és télen is 20-23 C lenne a hőmérséklet a vonaton

-a menetidő 100 km-re vetítve 20 perccel kevesebb lenne

#FIDESZ #MÁV #vasút #mozdony #Lázár János #2030-ra utolérjük Ausztriát
szept. 13. 15:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ott fényévekkel jobb és vajon többe kerül ott a jegy? Inkább a kormányzással van baj nálunk, nem az árral. Ezért az árért lehet jobb szolgáltatást is kapni...
szept. 13. 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:
39%

"jobb ülni a csúcsforgalomban a dugóban és idegbajt kapni a sok autóstárstól, ugye"

olyan helyen kell lakni, ahol ez nincs. Probléma megoldva.

szept. 13. 19:11
 13/17 Senior Séf ***** válasza:
44%
50 éve nem ültem vonaton,azt sem tudom, mennyi a jelenlegi viteldíj.
szept. 13. 19:14
 14/17 Justinianus ***** válasza:
94%
Csak így tovább, nem hiányzol, vannak elegen. :)
szept. 13. 20:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Az a probléma ezzel, hogy így a teljes áron jelenleg 3500 forintba kerülő, 200 kilométeres vonatút kb. 7-10.000 forintba kerülne. Na már most ez azt jelentené, hogy egy odaút árából autóval oda-vissza jóformán megjárnám ezt a távot, ha pedig többen utaznánk, akkor már többszörös szorzó lenne árban az autó javára a vonattal szemben.

Én tényleg imádom a tömegközlekedést használni, semmi bajom vele, de ez így egyszerűen nem érné meg, legfeljebb csak ingázásra, és úgy is inkább akkor, ha a munkáltató fizeti a 86%-át.

szept. 14. 08:51
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

Kétszeresét akkor fizetném, ha a kapum elől indulna, mint az autóm, és ott rakna le a kapu előtt, ahová megyek.

Nem a 20 perc plusz üldögélés zavar, amit olvasással töltök, hanem a 20 perc gyaloglás az utazás előtt, meg 30 perc gyaloglás utána, hőségben, esőben, fagyban.

A 23 fok is durva nyáron. Az Interrégiókon kb. ennyi volt egész nyáron. Felszáll az ember rövidnadrágban, pólóban, megizzadva a 36 fokban, erre az izzadság ráfagy. A MÁV-Start egyik baromsága, hogy nem képes megérteni, hogy nem ugyanolyan hőmérsékletre van szükség akkor, mikor az utasok nagyjából meztelenül utaznak, mint akkor, amikor nagykabátban utaznak. Nyáron bőven jó volna a 26 fok.

szept. 15. 15:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Sőt, én fizetnék extradíjat, ha mifelénk jönne fővonalon BzMot, mert az a kedvencem :) Hátul ki lehet nézni a sínek felé, + jó hangja van. Megnézném milyen onnan mondjuk a Keleti, ahogy jövünk kifelé :) Klíma nem számít, ha nincs benne, a 120 helyett 80 miatti késés nem érdekelne, annyira nem sietek, legalább tovább tudom élvezni a panorámát :) Ha ilyen lenne, akkor is ezzel mennék, ha párhuzamosan menne ingyen Railjet minden extrával :)
szept. 16. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!