Mikor fogják lecserélni Kecskemét Vasútállomáson is a jelenlegi hangosbemondást Mátyus Katalin hangjára?
Figyelt kérdés
Egyre több helyen van már az ő hangja hangosbemondásként, szerintem már rég ideje volna lecserélni2023. jan. 1. 21:32
2/9 anonim válasza:
Jól van az, úgy ahogy most van. Ez legyen a kegkisebb problémád.
3/9 anonim válasza:
Remélem, nem fogják lecserélni soha. Mindenhol vissza kéne állítani Rábai Balázs hangját.
4/9 anonim válasza:
#1: Van rá 12,5% esély (1/8) :) Ugyanis nem írtad, hogy melyik csütörtökön :) Helyes válaszok az alábbiak valamelyike:
- Hétfőn
- Kedden
- Szerdán
- Csütörtökön
- Pénteken
- Szombaton
- Vasárnap
- Soha
5/9 anonim válasza:
Remélhetőleg minél később, vagy soha. Egyszerűen borzalmas. Mindenhol Rábai kéne, vagy legalább Szalóczy vissza.
6/9 anonim válasza:
Én Zsigmond Tamarát szeretném. Vag Bozai Józsefet!
7/9 anonim válasza:
Én Orbán Viktort szeretném :)
Intercity kisvonat indul Felcsútra mégegyszer mondom Felcsútra 1 perc múlva a 3-as vágányról. Fejezzék be a beszállást! Kérjük a vágány mellett, mégegyszer mondom a vágány mellett vigyázzanak!
8/9 anonim válasza:
#8:
"Figyelem, figyelem! Menekülteket szállító szerelvény érkezik Záhony felől, a szerelvény megállás nélkül halad át az állomáson. A vágány mellett kérjük vigyázzanak. A gázolásokért felelősséget/kártérítést a Magyar állam nem vállal."
9/9 anonim válasza:
Soha, reméljük. Maradjon csak Rábai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!