Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyire tartjátok fontosnak...

Mennyire tartjátok fontosnak a villamosközlekedés fejlesztését egy városban?

Figyelt kérdés

Bár Magyarországon csupán 4 városban van villamosközlekedés. Az adott városokban mennyire fontos számotokra, hogy korszerű és biztonságos villamosok közlekedjenek?

Valamikor régen az országban volt még 2-3 vagy több város ha jól tudom, ahol szintén közlekedtek villamosok, viszont idővel az egyre szélesebb körben elterjedt autóbuszok kiszorították a kötöttpályás járműveket, vagy már nem tudom mi volt az ok, de felszámolták őket.

Örülnétek neki, ha több városban építenének ki villamoshálózatokat, valamint újra fellehetne lendíteni a villamosközlekedést?

Kíváncsi vagyok a válaszokra.

2024. júl. 29. 08:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
7. Hol járnak hazánkban ilyen villamosok?
okt. 2. 11:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Attól függ. Pesten fontosnak tartom, Nagykátán nem.
okt. 2. 19:02
 13/13 anonim ***** válasza:
68%
Tőlem akár nosztalgia lóvasút is lehetne. Csak legyen kevesebb az olyan jármű, ami zajos, büdös, és öntelt fasisztoid ember vezeti, aki szerint nincstelen és iskolázatlan génhibás lúzer, aki nem autóval jár.
jan. 21. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!