Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A vasútállomások biciklitároló...

A vasútállomások biciklitárolójánál van kamera? Jó esély van rá? Ha igen, meddig őrzik a felvételeket?

Figyelt kérdés
jún. 14. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Állomásfüggő. Itt van ami a kerékpártárolóra félig-meddig rálát. Tehát azt látni kb. hogy ki megy oda be és ki jön ki onnan. Az egész vasútállomás kamerája be van kötve a rendőrségre. Viszont szerintem ez eltér. Érdemes a vasútállomás biztonsági szolgálatánál rákérdezni.
jún. 14. 22:18
 2/9 A kérdező kommentje:
1.: Direkt ki volt írva, hogy az itt tárolt kerékpárokért nem vállalunk felelősséget. És egyébként olyan rész, hogy van néhány fa is, és egyébként nincs valahol kiírva, hogy kamerával megfigyelt terület? Csak mert ahogy sétáltam az állomáson, ott a jegyautomatánál nagy betűkkel ki volt írva, hogy kamerával megfigyelt terület. Ezek a kamerák egyébként mennyire adnak jó képminőséget este?
jún. 14. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Természetesen nem vállal felelősséget a vasútállomásért megbízott vagyonbiztonsági cége, mert nem tud. Az, hogy éppen mi van megfigyelve és mi nincs innen látatlanba nehéz megmondani. Mint azt is, hogy milyen kamerák vannak felszerelve. Vannak kamerák amik éjszaka is jók, de van ami nappal is silány. Az éjszakai felvételek mindig nehezebbek, de ahogy előbb is írtam ez ismét kamera függő amit nem látni innen és nem ezen az oldalon szakértjük meg.
jún. 15. 00:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem lopták el vasútállomási tárolóból a biciklimet.

A felvételt nem láttam, de a rendőrség kikérte, és a rendőr szerint a tároló tetejétől nem látszott jól az elkövető.

jún. 15. 05:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem történik semmi, akkor nyilván 72 óra
jún. 15. 13:55
 6/9 A kérdező kommentje:
5.: Azt írta valaki, hogy akár 1 évre visszamenőleg is tárolják, a 72 óra csak a minimum.
jún. 15. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát, Karcagon például van kamera, és mégis kb. hetente lopnak el vagy szerelnek szét ott biciklit.
jún. 17. 10:03
 8/9 A kérdező kommentje:
De az igaz, hogy a 3 nap csak a minimum, és akár 1 évig is tárolhatják a felvételeket? Már bőven több, mint egy hete lopták el a bringát...
jún. 17. 11:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Tegyél mielőbb feljelentést és a rendőrség kikéri a felvételt, ha még megvan.
jún. 18. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!