A vonatok tényleg bevannak kamerázva? Honnan tudhatom, hogy mely vonatokon van kamera? A zűrösebb környékeken általában kamerázottak a vonatok?
Termes motorvonatok közül. Flirtben, Kissben gyárilag van.
Fülkésben még nem láttam.
Piktogrammal jelzik. Itt egy bekamerázott fülkés kocsi: [link]
Hogy pontosan hol meg mennyi kamera van benne, nem tudom, fülkénként vagy csak a folyosón és a peronokon, fogalmam sincs. A termes kocsikat egyszerűbb bekamerázni, fele-harmadannyi kamera elég, leginkább a nemzetközi fülkés kocsik lehetnek bekamerázva, de azokból sem biztos, hogy mind - például egy szegedi IC fülkés gyorsvonati kocsijai biztos nincsenek, szerintem a lángvágóig nem is lesznek.
Ha van kamera, akkor azt valószínűleg jelzik.
Igen, minden esetben ki van írva ha be van kamerázva.
De szerintem a régebbi kocsikba nem került kiépítésre a rendszer a felújítások során sem. Csak az új motorvonatokon működik kamerarendszer.
Ha beszorítanak a testvérek, akkor max megátkozni tudod őket.
Még annyit elfelejtettem megkérdezni, hogy kb. meddig őrzik a felvételeket? Csak néhány napig? Gondolom nem sok kapacitás van a vonaton a tárolásra.
Az előző válaszokat pedig köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!