Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A buszokon lévő kamerákat...

A buszokon lévő kamerákat csak akkor nézik meg vagy nézik vissza hogyha valami rendkívüli dolog történik?

Figyelt kérdés
Tehát ha semmi olyan nem történik egy járaton akkor azt nem figyelik?

2023. aug. 8. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem figyelik. Ha a sofőr olyat tapasztal ami miatt indokolt, vagy a rendőrség kéri, csak akkor nézik vissza, tárolják hosszútávon. Egyéb esetben 14 nap múlva törlik a felvételt.
2023. aug. 8. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még akkor se, nekem volt már lopási ügyem (mármint tőlem loptak), tettem feljelentést de szerintem meg se nézték a kamerafelvételeket.

"Csakúgy" biztos nem nézegetik.

2023. aug. 8. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
+ van amikor egyszerűen nem is működik...
2023. aug. 8. 13:22
 4/7 A kérdező kommentje:
És ha valamilyen utassal kapcsolatban valami rendkívülit tapasztal akkor köteles leszállítani?
2023. aug. 8. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:

És azt, hogy?

Visszamennek az időben? 😂😂

2023. aug. 9. 09:44
 6/7 anonim válasza:
100%

A második kérdésedre válaszolva :

Ha a többi utast veszélyezteti, szerintem köteles elhárítani a problémát.

Történt velem, hogy egy részeg fazon odaült a közelembe és elkezdett magyarázni távolsági buszon. Buszsofőr észrevette, megállt a következő megállónál, nyakonragadta és letessékelte a buszról.

2023. aug. 9. 16:16
 7/7 Senior Séf ***** válasza:

A buszokon lévő kamerákat csak akkor nézik meg vagy nézik vissza hogyha valami rendkívüli dolog történik?

Naná! Ilyen válság idején főleg nem fizetnének valakit, akinek az a dolga,hogy a felvételeken sasolja a nagy semmit.

2023. aug. 9. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!