Holnap és a napokban először ülök autóba a saját megszerzett jogosítványommal, számítsak bármi rendkívülire?
Ma már ekkora szó hogy fizetés nélkül mentél át a vizsgán másodszorra? Nekem elsőre sikerült fizetés nélkül fél éve.
Na de a kérdésre válaszolva: Üljön melletted valaki, nekem örömautózás volt mert amin tanultam vezetni az egy roncs volt a mi autónkhoz képest.
Jobb érzés hogy te irányítod a dolgokat, szabadabbnak érzed magad.
Mazsolának, mazsinak azt a vezetőt híjuk, aki szerencsétlen csak hétvégén vezet és akkor se jól.:D Rájuk még neked is, kezdőnek is, kell majd vigyáznod, ők az utak rémei. A legtöbb balesetet egyébként ők okozzák. Ha túl lassan mész és bizonytalanul az is nagyon balesetveszélyes.:D
Ha mindezeket tudod, biztonsággal, nem csak "úgy érzem, akkor jön a jobbkezesek, körforgalmak, és utána a pálya. Addig míg stabilan nem tudod mit tud a kocsid, mit bír, hogy reagál addig ki se menj az autópályára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!