Volt már hogy más kocsijába akartál véletlen beszállni?
Hogy egy parkolóban elnézted, mert a tied is olyan színű, márkájú autó?
Egyszer Tesco parkolójában láttam egy nőt, bedugja a kocsiba a kulcsot, forgatja nem forog el, nyitja az ajtót, hogy ellenőrzi, hogy nem zárta volna be, vagy mi? Erre ránéz a rendszámra, meglátja, hogy nem is az Ő kocsija.
Röhög, és 3 kocsival arrébb volt az övé. :D
Te jártál már így?
Egyszer az ALDI elötti "megszokott" helyem foglalt volt, pár hellyel arrébb tudtam csak leállni.
Amikor kijöttem, autómatikusan arra a helyre mentem, mert ott egy ugyanolyan szinü és tipusú autó állt, és eltartott pár pllanatig, mire rájöttem, hogy ez nem az enyém.
20-25ezer fős vidéki városban lakom. Tehát nincs nagy tömeg. És sok autó, általában autóról ismerem az embereket.
Az eset:
18 évesen megyek hazafelé a suliból, mikor meglátom, hogy a pirosnál áll a haverom a kékeslila VW passattal. Odaszaladok, hátsó ajtó kinyit, táska bedob, ajtó becsuk, kinyitom az anyósülés oldali ajtót, beülök. Ránézek a haveromra, hogy Szeva B...!
ÉS
Egy tök ismeretlen kopasz fickó néz rám, nem érti a dolgot, mi történik. Hirtelen én magam sem tudom mit mondjak, vagy tegyek. Egy gyors "elnézést, eltévesztettem, azt hittem hogy..." ekkor már dudálnak hátulról, mert zöldre váltott a lámpa. Gyorsan hátranyúlok a táskámért,kiszállok, és gyors léptekkel elindulok haza :D
Velem is megtortent,hogy rossz autoba akartam szallni,nem is olyan regen.A ferjemet vartam,raadasul sotetitett ablakaink vannak, nem csak a szin es a tipus,de meg a rendszam elso fele is stimmelt,csak eppen mas ult az autoban :D
Ezen annyira elbatortalanodtam,hogy amikor valoban megerkezett a ferjem nem mertem kozelebb menni,nehogy megint az elobbi "ismerossel" talalkozzak.
Nagyfater az 1300as tüzpiros Daciaba szállt be MIUTÁN KULCCSAL KINYIYOTTA AZ AJTÓT, majd feltünt neki, hogy más kormány van a verdában. Gyorsan kiszállt, visszazárta, a teherautó másik oldalán pedig beszállt a sajátjába.
Erdélyben letraffiztak a rendörök, kiszáltunk, anyum fordított stb. Mehkaptuk a büntetést, szálltunk vissza a kocsiba, de anyum a mögöttünk álló autót nyitotta ki. Leesett neki, mivel a miénkben se gyerek, se gyerrkülés nem volt.
Én felismerem a sajátomat. Nem túl elterjedt, színazonos mégkevesebb van (hahun is kb 10 van). Emellett sosem volt új autóm, mindegyiknek volt egyedi ismertetöjele. Egy horpadás, ütött-kopott, stb
Parkolt dlöttünk egy idegen trabi, én meg kinyitottam a kulcsommal, és be is ültem. Nyitotta a zárat a saját kulcsom, mert szét volt kopva a zárbetét.
Elindítani nem sikerült, az a kulcs már nem volt kompatibilis, aztán észrevettem az idegen huzatot, feltūnõen tiszta utasteret.....
8-ra:
Hasonlóan jártam -jó régen-, csak ladával. Éppen indítani akartam, amikor feltűnt, hogy belülről túl koszos a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!