Kezdő vezetőként mennyi idő alatt szokom meg a hirtelen forgalmi helyzteket? Nagyon féke tőlük hogy rosszul döntök véletlen amikor gyorsan kellene. Más is így volt?
csak nyugodtan, az elején lassabban, úgy könnyebben átlátod a forgalmi helyzeteket. Ha 40-el mész lakotton akkor 40-el mész, más is volt kezdő.
ha meg hirtelen leblokkolsz pl. egy kereszteződésnél, engedj el mindenkit, aztán akkor mehetsz a végén, de élve átjutsz.
Azért írtam ezt a 40-est, mert egy éve még én is kezdő voltam, friss jogsival.
Most, egy év után, és közel 10e km-el mőgöttem elmondom, kellett az elején az a gyakorlás, amit magamtól szereztem, és ehhez hozzátartozott a 40-es tempo.
Van egy ismerős, velem együtt szerezte a jogsiját, egy oktatónál voltunk, hiába vezetett le 3-4 ezret, mindig ült mellett valaki, és ha most beül az autóba, egyedül, el van veszve, mert képtelen egyedül menni.
tehát a másik javaslatom, 100-200 km olyannal akinek van jogsija, és ha már nem a kuplungal van gond, akkor egyedül menj ki a forgalomba, nem lesz a legjobb eleinte, de belejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!