Bukott mostanában valaki "B" kategóriás forgalmi vizsgán úgy, hogy végig vezette a megadott időt, sikerült mindhárom parkolás és a végén mégis azt mondta a vizsgabiztos, hogy "nem felelt meg"?
mert az a vizsgabiztos egy kocsog allat volt...
Én még anno régi rendszer szerint vizsgáztam, mondta a vizsgabiztos h voltak apróbb hibák, de mondta h belefér meg az tetszett neki h a zebránál szépen lelassítottam, meg körül tekintő voltam. Amúgy ne tudd meg milyen adrenalinom volt amikor vizsgáztam.
Egyébként még akkor sem szabadna megbuktatnia, ha 51-52-vel mész. Ezt nem lehet pontosan kiszámolni, pláne egy kezdőnél aki most csinálja a jogsit.
Szimplán kocsog volt, azt nemtom mért, vagy nem tetszettél neki valamiért, vagy a pénz miatt. Mármint a vizsgadíj h még egyszer fizess. De az sem kizárt h elvárta volna h adj neki lóvét. Pedig ilyet nem lehetne, de szerintem neki kellett volna lóvé a kocsogjének :D
4parkolás van.
vagy menetközben vagy végén értékel ...akkor mondja minden jó volt de azt ott nem kellet volna mert pancser voltál majd máskor:)
Nekem csak olyan volt, hogy a vizsgabiztos beült hátulra, középre. Pont úgy, hogy a középső tükörből az ő vigyorgó képét láttam telibe semmi mást.
Aztán húzkodta be nekem a hibapontokat, hogy túlságosan kevesen használom a tükröt.
Basszus, hát direkt nem használtam, mert úgy ült be, hogy csak őt láttam belőle, ezért a két másik tükörre hagyatkoztam leginkább.
De persze a mai eszemmel tudom, hogy rá kellett volna szólnom, hogy legyen szíves már egy kicsit arrébb ülni valamelyik irányba, mert nem látok ki. Csak akkor ott a vizsgadrukkban nem mertem emiatt szólni.
De az oktatóm se volt semmi. Lámpánál jobbra kanyarodáskor kigyulladt a zöld kiegészítő lámpa a jobbra kanyarodóknak. Beraktam egyesbe, hogy induljak. Erre az oktató csupán jóindulatból észrevétlenül ráállt a fékre. Én sem vettem észre, így alig tudtam elindulni. A biztos erre persze rögtön elkezdte behúzni a hibapontokat, hogy nem jól választom meg a sebességi fokozatot.
Aztán az oktató monda a vizsga után, hogy ő fékezett és hogy milyen szerencsém van, hogy a biztos nem vette észre, hogy piroson mentem át, mert azonnal megbuktam volna. :S Aztán persze magyarázhattam, hogy ott volt a zöld kiegészítő, nem nagyon akarta elhinni.
4 parkolás? Tyűűű :D
Nem tudtam:)
Balra kanyarodáskor a gyalogosok álltak az út szélén, nekik piros lámpa, én lendületből kanyarodtam, az oktató meg besatuzott.
A vizsgabiztos befejelt a két ülés közé.
Ekkor elhangzott egy bocsi, nem láttam, hogy van lámpájuk. És mentünk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!