Forgalmi vizsga! Egyirányú úton ahol baloldalon sorra parkoltak le a járművek és balra kellett kanyarodnom elértem az utca végét ahol az utolsó kocsi parkolt már záróvonal volt így nem tudtam balra átsorolni így a jobb sávból kanyarodtam balra. Hiba?
Ha egyenesen mész és szabályosan akkor nem buktathat meg.
A forgalmi vizsgának a lényege, hogy képes vagy-e szabályosan közlekedni.
Én mikor vizsgáztam ismertem a környéket, tudtam, hogyha egyenesen megyek akkor még kb 10 perc mire visszaérnénk az oktatóbázisra, ezért elfordultam jobbra, persze szabályosan.
Mondták a kanyar után, hogy egyenesen kellett volna, opsz bocsi félreértettem, és ennyi. utána 2 perc múlva megérkeztünk a központba, már nem volt kedvem semerre sem menni, én így rövidítettem le a vizsgámat:)
(sikerült, és nem buktam el)
Előtte a motoros vizsgán határozottan elmondták, hogyha nem hallom az utasítást a rádión, vagy nem értem akkor az a lényeg, hogy szabályosan közlekedjek. Azon a vizsgán is előfordult, hogy nem halottam, nem volt probléma belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!