Hogyan gyakoroljak a forgalmi vizsgára?
Elég sok órát vezettem már, és az oktatóm azt mondta, gyakoroljak mással is. De kivel? Szüleimnek nincs autója, ismerősöm autóját 2-szer vezettem, csak a parkolást gyakoroltam vele, de alig értem el a kuplungot,mert nagy régi autó volt, nem lehetett előrébb húzni az ülést :((
és neki is kellett fizetnem. Hogyan gyakoroljak?
Egyik ismerősöm sem tanítana ingyen, de az oktatómmal gyakorolni mindennap anyagilag nem birom :(
30/n
Parasztok vagy sem, törvényesen meg sem tehetnék.
Illetve egy időben volt olyan, hogy speciálisan átalakított autóban igen, de az már nagyon régen volt.
Az ismerősöm akinek az autójával gyakoroltam pedig azzal dicsekszik, hogy egyik női rokonának nincs jogsija, mégis tud vezetni.
Többen mondták, hogy gyakorolnak rokonaikkal, én csak azt nem értem meg, hogy merik. Akármilyen kis utcákon gyakorolnék az ismerősömmel, azon paráznék egész idő alatt, hogy a rendőr meg ne állítson.Viszont ezt pont az oktatóm mondta, hogy kis utcákon gyakoroljak.
Hát egyrészt rizikós, másrészt időigényes dolog. Főleg rizikós, mert forgalmira nem lehet földutakon meg kint az Isten háta mögött gyakorolni.. Forgalmas helyeken meg van rendőr általában, ha elkapnak mindkettőtöknek ugrott a jogsi - az ideiglenes oktatódtól elveszik, neked meg nem adnak.
Ha valamelyik ismerősöd mégis elvállalja jószívűségből azért az üzemanyagba illene beszállni némi pénzzel, mert akármilyen óvatosan nyomod a gázpedált az autó megeszeget 6-7-8 liter üzemanyagot 100 km-re.
Csak kíváncsiságból: merrefelé laksz?
a parkolástól félek a legjobban, mert alig gyakoroljuk
az oktatómnak annyiból áll a gyakorlás, hogy kétszer megpróbáljuk az egyik parkolást , de a kétszer nekem nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!