Van olyan forgalmi szituáció amit nagyon utálsz?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok például, hogy utálsz éjszaka vezetni, vagy utálsz esőben vezetni. Van utálsz szűk utcákban vezetni. Ilyesmik...2012. márc. 29. 15:17
1/16 anonim válasza:
utálom mikor előttem tötymörögnek 30-al városban
2/16 anonim válasza:
jaja. Olyan helyeket ahol komoly emelkedőn kell megállni lámpa miatt. Direkt úgy állok meg, hogy az előttemlévő ha hátragurul legyen neki bőven hely. Azt utálom ilyenkor hogy az én seggembe meg beállnak kb 10 centire a barmok. Egyszer volt olyan hogy a kb másfél majd két méter nem volt elég az előttemlévőnek annyit hátragurult indulásnál majdnem belémgurult én meg nem engedhettem hátra a kocsit mert nem volt hely.
3/16 anonim válasza:
Utálok éjszaka vezetni, fokozottan gyűlölök éjszaka ESŐBEN vezetni!
4/16 anonim válasza:
szürkület....az haláli nekem.
meg az amikor nagy kopasz fekete Audival mögöttem seggbekukit játszik.
5/16 anonim válasza:
Egyedül azt utálom mikor a hülye suzukis előttem szerencsétlenkedik és feltartja a forgalmat.
6/16 anonim válasza:
Leginkább azt utálom mikor főúton 110-el megyek, és 1 idióta belemászik a seggembe, majd amikor előzni lehetne, nem előz.
7/16 anonim válasza:
Azt amikor ok nélkül lassabban halad a sor mint a megengedett. Mert valakinek épp akkor kell telefonálnia, és emiatt pl. 90 helyett csak 70-nel tud menni. És észre sem veszi magát, a sor pedig gyűlik és gyűlik, mert nincs hely előzni.
8/16 anonim válasza:
Én is az indokolatlanul lassan haladókat nem szeretem. (Na meg azt sem, amikor a seggemben jön valaki úgy, hogy már én is átléptem a sebességhatárt...)
9/16 anonim válasza:
Az még hagyján, hogy idegesítő, ha valaki iszonyat lassan halad előttem, de amikor nem tudnak indexelni, se semmiféle szándékot jelezni és úgy kell kivédenem a barmokat, azt komolyan utálom!
10/16 anonim válasza:
Utálom amikor a megengedett legnagyobb sebességgel haladok és mégis a seggembe jönnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!