Van olyan forgalmi szituáció amit nagyon utálsz?
Én a reflektoros szerencsétleneket akik mögöttem jönnek. Akik szembejönnek azokkal nincs baj mert ha én felkapcsolom azt észreveszi :D
Többiek: Nektek mi bajotok azzal ha közel mennek hozzátok? Ezt soha nem értettem. Engem soha nem zavart. Biztos jók a reflexei. Ha meg közel van le kell kicsit húzódni és ezzel jelezni, hogy elengeded. Nekem mikor közel jönnek akkor kicsit lehúzódóm és megelőz ennyi. Ritkán még meg is köszönik. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
" Biztos jók a reflexei."
Csak a többségnek nem jók!
Nagyanyám is azt hiszi, hogy még tök jók a reflexei, de nem egyszer sikerült épphogy padló fékkel a végén megállni 1 cm-re az előtte lévőtől.
Ha az a kocsi nagyobbat fékez, akkor már nem lenne lökhárítója.
Hát én mondjuk ezért. :)
Persze jó dolog feltételezni, hogy a másik (is) tud vezetni, de sajna a többség nem tud...
(Már követni sem tudom, hogy hányszor törtek volna sz*rrá, ha nem figyelek a másik kocsira és nem védem ki amit csinál...)
Utálom, ha valaki nem tudja használni az irányjelzőt.
Vagy a másik, amikor éjszaka világítás nélkül közlekednek. Ilyen esetekben szedném ki őket a kocsijukból.
Azért a sötétebb parkolóház is jó tud lenni világítás nélkül!
Főleg, ha fekete az autó...
(Legjobb példa erre a Camponánál lévő 3 emeletes kinti rész. Nappal nincs világítás és nem olyan kitűnőek mindig a látási viszonyok, amikor borultabb az idő.)
Mikor előznék és az előzni kívánt jármű gyorsít
Mikor körforgalomba érek és meg kell állnom mert xarnak a kikanyarodók az irányjelzésre
Utálok 16 és 18 óra között vezetni a városban
Mikor valaki latyakos úton megelőz és pofáncsap a latyakkal
Mikor beállnék a sorba,de nem enged be senki,pedig csak tötymörögnek
Mikor az erős szél,mint a mai rángatja a kocsit az úton
Mikor lehúzódom mert jön hátul a mentő,a saláta meg mögöttem kivág és meg akar előzni,fogalma sincs miért húzódtam le
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!